Babyveannesi trendyoldan sipariş ettim inşallah güzel birşey gelir kullanışlıdır , geldiğinde çantamı hazırlıcam inşallah. Çok kullanışlı dıyorlar en azından çantanın bir düzeni olur ne nerde görülür.
Kızlar hastane çantası
Bende küçük iki taraflı bavullar varya onları hazırlıycam zaten bebeğe sadece hastaneden çıkmak için koyacam gerisini veriyorlarmış onu da çıtçıtlı poşete koyucam tabi ben daha bişey yapmadım nerdeyse doğurcam ama 😂😂
Babyveannesi trendyol Alas marka çizgili organizer aldım
Babyveannesi kroplast kilitli poşetlere koydum üzerinede ney ne değil yazdım canım. Çok pratik oldu
Babyveannesi henüz hazırlamadım ama koroplastın fermuarlı poşetlerine ayrı ayrı koymayı planlıyorum. Fermuarlı olduğu için açıp alması tekrar kapatması daha kolay olur. Sonra o poşetleri ikimiz için ayrı fermuarlı düzenleyici ya da hurç alıp ayırmak istiyorum. Bakalım ☺️
Babyveannesi poşetci dukkanindan aldim
Sedaslan geniş mi o fermuarlı poşetler canım bende alayım diye düşünüyorum büyük boyundan
Aysenuryk internet sayfasımı o canım
Babyveannesi yok dukkan normal 🙈
Babyveannesi çok geniş büyük boy olanını al. Bir takım hastane çıkışı, citcitli body, iki adet bez, kundak falan rahat sığdı hemşireye verecegim
Sedaslan tamam canım teşekkür ederim kundaktamı koycaksın hastane çantana
Babyveannesi rica ederim canım. E bebekten yenidoğan kundağı aldım onuda koydum içine battaniye yerine ona koyarlar dedim koyarlarsa
Sedaslan o kundaklar iyimi canım alttaki yorumlarda bebek içinde çok rahat hareket ettiği için kundak görevi görmüyo yazmışlar bende kararsız kaldım almakta
Busratm bunu siparis verdim alakasi yok bana gelenle mavi bisey geldi begenmedim ama kullanicam malesef😒
Zehranur10 Bana gelen fotoğraftakinin aynısı.
Babyveannesi kuzum valla daha yeni kullancam kismetse.Kol kısmı dar sadece geri kalan yerler bol. Kolunu hareket ettirip uyanmasın diye öyle yapılmış sanırsam
Babyveannesi ben kese aldım inşallah onlara koyucam. Al bence
Babyveannesi ben bimden aldim 20 tlye gelmisti. Aynisi trendyolda 40 tlydi almamistim. Cok guzel oldu derli toplu oldu. Tavsiye ederim.