Yada kese tarzı ürünler var acaba bebeğimin hastanede ilk verilcek şeylerini ondan alıp mı koymalıyım

Babyveannesi ben bi kundak almıştım onun içine ebeye verilip ilk giyceklerini o şekilde ayırdım canm bohça gibi yaptım eşime de söyledim vericeği hazır yani

Busratm kullanışlımı canım içleri genişmi bunların çok küçük diyenler olmuşta

Babyveannesi Ben beğendim canım. Bir tanesine kendi eşyalarımı yerleştirdim. 3 tane pijama, yelek, iç çamaşırlarım, çoraplarım felan rahat yerleşti. Bir tanesine bebeğin takımları, zıbınlarını vs yerleştirdim. Bir tanesine makyaj malzemelerimi koydum. Benim için ideal. Sadece en küçüğü evet küçük. Eldiven, çorap koymalık.

Babyveannesi trendyoldan sipariş ettim inşallah güzel birşey gelir kullanışlıdır , geldiğinde çantamı hazırlıcam inşallah. Çok kullanışlı dıyorlar en azından çantanın bir düzeni olur ne nerde görülür.

Busratm aynısını sipariş vermişiz benim daha gelmemişti tereddüt ediyordum nasıl çıkacak diye sevindim beğenmene:)

leyla25 İnşallah sizin de hoşunuza gider memnun kalırsınız 🤗

Bende küçük iki taraflı bavullar varya onları hazırlıycam zaten bebeğe sadece hastaneden çıkmak için koyacam gerisini veriyorlarmış onu da çıtçıtlı poşete koyucam tabi ben daha bişey yapmadım nerdeyse doğurcam ama 😂😂

Babyveannesi henüz hazırlamadım ama koroplastın fermuarlı poşetlerine ayrı ayrı koymayı planlıyorum. Fermuarlı olduğu için açıp alması tekrar kapatması daha kolay olur. Sonra o poşetleri ikimiz için ayrı fermuarlı düzenleyici ya da hurç alıp ayırmak istiyorum. Bakalım ☺️