ezcakmak
Bende hamile olduğumu öğrendin dahiliye bölümünde. Hemen dr. Çıkmam gerektiğini söyleşi. O gün sansıma dr.um izinli idi bende o telaş ile başka dr. Girdim erkekti. Acil olarak sormak istediğim tek şey hocam 🤰 olduğumu öğrendim ve ben x grubundan tarlusal ilaçı kullandım bebeğime bir şey olmuşumdur dedim.
Ultrason girdim, 5+6 haftalıktık. Kese vardı kendisi vardı artı kalp atışı vardı. Ben ilk bebeğimi düşük 15 iken kaybettim kalp atışları hep düşüyordu. Hassas noktam olduğu için ve tek olduğum için o korku ile dinlemek istemedim de. Saygı duyup dinletmedi.
Sonra mı odasına gittik ve söylediği cümle, Tuğba “istersen eşin ile konuş haftaya karar ver ve bebeği düşük yapalım. Bu ilaç x grubu ve tehlikeli bebeği etkiledi mi etkilememiş mi bilemeyiz dedi. Bir önce ki hamileliğin zor geçmiş bu düşünce ile daha kötü hamilelik geçirirsin dedi, beynimden kaynar sular işi ama hocam ben size 10 önce bebeğimi kaybettiğini anlattım bir ilaç yüzücünden bebeğimi alalım ama kalbi atıyor dedim. Eşime bu durumu söyleyemem dedim. Nasıl ağlıyorum o odadan nasıl çıktığımı bilmiyorum”. Eve geldim şok bir şekilde dr. Aradım sakinleştirdi, sonra güzelce anlattı. Bayram girdi araya bittiği gün kendi dr. Gittim. Ve bebeğim sağlıklı bir bebek olarak yola devam dedi 11 haftalık olduk. Çıkışta dahiliye dr ile karşılaştık hangi dr. O bırakın Allah aşkına dedi ilaç için çocuk mu aldırılır dedi kızdı🤔 O dr. Mu öğrendik ki ebe arkadaştan kürtaj ağırlıklı biri imiş. Karar verse idik ikinci bebeğim kürtaj olarak alınacaktı. 🥺 Ve bu dr. Bahçelievler Memorial hastanesi. Kendi dr. Orada ilk bebeğimide aynı dr ile devam ettik ama bebeğime sağlıklı alıyım o pis dr. Karşısına çıkacağım. Hocam bu sağlıklı bebeği para için almaya değeceymiydi diye 🥺😡😡