ezcakmak yazdıklarınızı okuyunca yaşadıklarım aklıma geldi.Pcoluyum 8ay denemeden sonra tam pes ettiğim anda hamile oldugumu öğrendim.İzmir Çankaya hast. Alev hanıma gittik kan verdik değere göre hamile oldugum kesinleşince ultrasona aldı doktor bir sey göremedim dedi alttan bakınca kalınlaşma var haftaya gelin dedi.2.gisişte değerim 1200lere cıkmıştı bu defa keseyi göremiyorum haftaya hazırlıklı gel kürtaja alacağız %70 sağlıksız gebelik dedi.Her kadının başına gelebilir bu grip gibi bir sey dedi.O an eşimle yıkıldık cok ağladım cok dua ettim.Tüm sevincimizin yerini hüznün aldı.Eşim araştırdı yorumlarının iyi olduğu başka bir doktor bulduk ve pcolu oldugum için adetim düzenli değildi,gec döllenme oldugunu,henüz 4yada 5haftalık ve haftasına göre kesenin yeni oluştugunu öğrendik.Üzüntü stresten kanama yaşadım ve acile gittik orada bebeğimin kalp atışlarını duyduk.O korkuyu içimden atamadım.İlk 3 ayı her an düşük yaşayacağım yada bebeğimin kalbi duracak sağlıksız olacak diye kanamalarla,stresle geçirdim.Yediğim iğneler,serumlar çektiğim acıda bana kaldı. Şuan 17haftalık oldu oğlumuz ve her seyimiz normal seyrinde gidiyor. Kimsenin bu durumu yaşamasını istemem.Uzun oldu kusura bakmayın.