ezcakmak
🙅♀️ Diyarbakır Parkorman /Memorial Aydın Ilgın kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum. 🚫
⚡️20 haftalık hamileliğimi kontrol zamanı gelmesine rağmen araya bayram giriyor diyerek bayramdan sonraya attı ve biz arefe günü oğlumuzu kaybettiğimizi öğrendik. Eşimle biz hüngür hüngür ağlarken üstüne bir de bize kızdı azarladı. Suni sancı ve Normal doğum ile ölü doğum yaptırıldım kendisini sadece 2 kez gördüm hep ebeler ilgilendi Ben sancı çekerken sadece Biz sebebini araştıralım hangi testler yapılması gerekiyorsa yapalım hocam dememize rağmen bizi bir ton azarladı gerek yok diye. Çok şükür ki eşimle iyi ki dinlemedik zorla bebeğimizi patolojiye gönderdik, arkasından hemen doktorumuzu değiştirdik. Aklı olan Aydın ılgın dan uzak dursun. Biz ne yaklaşımını ne de üslubunu be de bilgisini hiç beğenmedik.
💫Diyarbakır/ Dicle Memorial Dr Uğur değer e başladık bize bir abi bir baba oldu desem az kalır mükemmel bir adam mükemmel bir insan 🤲🏻bize yaptırmamız gereken testleri söyledi ve sonuç bende genetik translokasyon ve ileri derece trombofili çıktı. Herşeyi tek tek anlattı, hamile kalabilmem ve yavrumuzu kucağımıza alabilmemiz için elinden gelenin fazlasını yaptı hakkını ödeyemeyiz🙏🏻 Düşük riskim olduğunda, erken doğum riskim olduğunda eşimle bize sarılıp sakinleştirmişliği çoktur. Bebeğimizi kontrollerde sağlıklı görünce çok şükür demesi usg yi besmeleyle açması. Yavrumuz doğduktan sonra yoğun bakımda kalınca arkadaşı olan bir Prof. Dr a rica edip yavrumuzla özel olarak ilgilendirmesi. Doğum sonrası araması ve daha sayamayacağım bir sürü şey. Önce Allah ın sonra kendisinin sayesinde yavrumuzu kucağımıza alabildik.