derinozkaya Sumru oyy meleklerr insAllah dogduktan sonrada yemek seçmezler seninki suda kolaya kacmıs sanslısın 😹🥰🧿
derinozkaya Sumru oyy meleklerr insAllah dogduktan sonrada yemek seçmezler seninki suda kolaya kacmıs sanslısın 😹🥰🧿
Seymaa_ Sumru ben direk kutudan döküp içiyorum dolaptan günde 2 bardak kahvaltı ve yatarken çocuk gibi yani😄yatarken kuruyemişle birlikte içiyorum nasıl hareketleniyor❣️
Seymaa_ Banada annem zaten arada süt arada değişimli olarak yoğurt ye der benimde süt kolayıma geliyor sanırım yoğurt çok tüketemedim cacık yemek yanlarına vs.o kadar
Ertey Psikolog-anne yarim litre bile fazla degil mi canm ben bi bardak iciyorum sabahlari yetmez mi. Sindirimide pek kolay degil yetiskinler icin yani
Psikolog-anne Ertey genel kalsiyum değeri için diyorum 🤗 bir bardak süt bir bardak kadar yogurt, yada mercimek yemegi, sadece süt tüketilecek ise 2.5 bardak diyorum, 😋
polisanne19 Sumru bana doktorum süt içme boş dedi onun yerine her gün bir kase yoğurt tüket peynir ye deddi
a_gzde Psikolog-anne yoğurt marketten aldığımız hazır yoğurt mu olmalı. Yoksa ev yoğurdu mu. Bu konuda bir türlü aydınlanamadım ben ya. Bir bilginiz varsa paylaşabilir misiniz lütfen 😊
Myssr Sumru yeşil yapraklı sebzelerde kalsiyum sütten daha çok varmış içemiyosanz takılmayn bi de pastorize sütleri kaynatmasanız da olur diye biliyorm.
Psikolog-anne a_gzde ev yogurdu her zaman daha iyi tabiki ama hep imkan olmuyor ki… Yinede evde yapmak isterseniz üstte yazdım zaten sadece torku markasının icinde probiyotik oldugundan yogurt tutuyor. Bilginiz olsun onu kullanabilirsiniz ❤️
a_gzde Psikolog-anne çok teşekkür ederim♥️😊 biz güvendiğimiz bir yerden alıyoruz sütü. Yarım saate yakın kaynatıyoruz. Öyle mayalıyoruz. Ama yine de korku oluyor içimde yani sütte mikrop falan kalır diye
Yarim_Kilo_Kiyma Sumru Laktozsuz süt şekerli olur biraz, soğuk daha iyi gider . İçemezseniz bence üzerine biraz zerdeçal ve tarçın atın birer çay kaşığı lezzetli oluyor , deneyin derim ✌️