Veraveannesi drn5410 Çakicam artik agzina oyle diyenlerin 😂 insanin hevesini icinde birakiyorlar valla aleovera diyenlerin cocugu olsun isim koysunlar bende goreyim yani😁
Esra32 Bzdgsaliha12 evet çok hoş ama çevrede de çok var . Çevrede olupta manasız saçma sapan bişey de koymak istemiyorum elbette . Ama isimlerden sorumluyuz manası çok önemli 🥰
MutluAnnnecik Esra32 isim önerilerine gözlerim kanadı 🤪🤪 eslem çok güzel isim farklı isim koyucam diye söylenişi komik isimler koymak bana ters ama herkese saygılıyım 😀🙂
Esra32 Kbrsydn hafsa da güzel aslında. Bi arkadaşım koyana kadar hep yaşlı ismi olarak yakıştırırdım ama sonra bebişi görünce fikrim değişti 🤩🤩
YelizA Esra32 AYSİMA❣ Kuzenimin kızının ismi çok ta duymadım ben acıkcası öncesinde👌😘 Sağlıkla gelsin inşAllah minnaklarımız 🧿🤲🙏
Esra32 YelizA amin amin . Eşim takmış durumda zaten aysima diyor kaç gündür ama benim pek içim ısınmadı. Ayza da da onun içine pek sinmedi sonradan ısınmıştı. Sanırım tam tersi olucak bu sefer 🤭😅
tunderyus Esra32 Minel ismini cok beğeniyorum kızım olursa o ismi koymak istiyordum ama erkek baby geliyor. o yüzden tavsiye isteyenlere en sevdiğim ismi söylüyorum.🥰
Esra32 Newmum bi yakınımızda olunca koymak istemedim bende 🤷♀️ Konmaz diye bişey yok aslında. Eşinin ismini koyan bile varken🙄
Dt_gamze Esra32 bizde bulamamıştık su bikac güne kadar 37 +2yim.bende nilda ismini duydum inanılmaz beğendim ilk defa bi isim içimde biseyler uyandırdı anlamı mucize demek ayrıca cennetin kapısını bekleyen meleklerden birinin adiymis belki size de fikir olur
DilanDag Dt_gamze canım bizde nilda ve bir isim arasında kararsız kaldık ismim Dilan harflerindem oluşuyor diye sıcak gelmişti yalniz anlamı zırh koruma olarak geçiyor nette böyle olduğunu bilmiyordum anlamının
Esra32 Dt_gamze nilda kulağa hoş geliyor . Ama her isme de cennetin kapısında bekleyen melek diye sallıyorlar dikkatli olmak lazım . Burada bi arkadaşımız link atmıştı mila ismi ile . Her doğru doğru olmuyor maalesef .