Mahbuss Esra32 kızımız olursa Mihriban koyacağız inşallah yani eski gelmesse düşünebilirsiniz bu ismide 😊
Ozqe_tolqa Esra32 hemde nasıl zor begendiklerinden de emin olamıyorsun ama ilk kızınızın ismi çok güzel duymuştum bu ismi 😊
Esra32 Ozqe_tolqa evettt ben buldum 😁🤲🏻 İkinci kızımıza da eşim karar vermek istiyormuş. Aysima diyip duruyor 😜
Esra_M_92 Bence Ayza’ya Beyza çok uyuyo. Bizde bugün Beyza ismine karar verdik anlamı da çok güzel ilk kızım da Zeynep
Esra32 Esra_M_92 kız olduğunu öğrenmeden önce Beyza olsun diye dalga geçmiştim . Oda neden ablamın kızının adı Feyza bizim ayza bu da Beyza olsun demiştim ama çok karıştırılır bi de birbirine çok benziyor
Veraveannesi drn5410 Çakicam artik agzina oyle diyenlerin 😂 insanin hevesini icinde birakiyorlar valla aleovera diyenlerin cocugu olsun isim koysunlar bende goreyim yani😁
Humeyra14 Ben kendi ismimi çok beğeniyorum anlam olarak. Pembecik demek, ve Efendimiz(sav) Aişe validemize iltifat ettiğinde yanakları kızarınca söylermiş bana çok tatlı geliyor. Müberra hoşuma gidiyor temiz kadın anlamındaydı yanlış hatırlamıyorsam
Meral01 Benimde 29 cu haftam hep aynı isimlerden sıkılmıştım ta ki ELZEM i duyana kadar ve işte bu dedim kim duysa değişik geliyo ve beğeniliyor
Halimekinali123 Esra32 canım ravza sevde bu ismlerde cok guzel manalarida guzel zaten sevde esmer tenli kiz demek ama peygamber efendimizin zevcesinin ismi ravzada ravzai mutahharadan geliyo zaten tam anlamini bilmiyorum