Esra32 Ozqe_tolqa evettt ben buldum 😁🤲🏻 İkinci kızımıza da eşim karar vermek istiyormuş. Aysima diyip duruyor 😜
Esra32 Esra_M_92 kız olduğunu öğrenmeden önce Beyza olsun diye dalga geçmiştim . Oda neden ablamın kızının adı Feyza bizim ayza bu da Beyza olsun demiştim ama çok karıştırılır bi de birbirine çok benziyor
Didi6 Filiznur Defne ismini iyi araştır canım https://bebegimeisim.blogspot.com/2018/01/defne-isminin-gercek-anlam-ne-dinen.html?m=1
DilanDag Dt_gamze canım bizde nilda ve bir isim arasında kararsız kaldık ismim Dilan harflerindem oluşuyor diye sıcak gelmişti yalniz anlamı zırh koruma olarak geçiyor nette böyle olduğunu bilmiyordum anlamının
Esra32 DilanDag aynen anlamı saçma sapan olan şeyler çok fazla . Hepsinde farklı gösteriyor . Tutarsız hep.
Esra32 Bzdgsaliha12 evet çok hoş ama çevrede de çok var . Çevrede olupta manasız saçma sapan bişey de koymak istemiyorum elbette . Ama isimlerden sorumluyuz manası çok önemli 🥰
SeHer1909 Esra32 aslında Romanya’da bulunan bir kentin de adıymış zamanında Türklerin ağırlıkta yaşadığı. isim olarak yabancı bir isim de değil direk Türkçe
Esra32 Kbrsydn hafsa da güzel aslında. Bi arkadaşım koyana kadar hep yaşlı ismi olarak yakıştırırdım ama sonra bebişi görünce fikrim değişti 🤩🤩