minnakkoalammm Gamzedngdn yaaa hala mı🙈 sağ Salim hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun inşallah🙏🏼
Sblsasmaz minnakkoalammm o kadar heyecanlı süreç kii ilk gittiğimde 5 hafta 4 günlüktü keseyi ve yolk kesesi göründü 6 hafta 2 gün de tekrar gittik kalp atışını duyduk çok şükür inşallah sağlıkla kucağımıza alırız 🐣
minnakkoalammm Sblsasmaz ah evet ben de doktoruma 5+3 te haftaya geleyim dedim diğer hafta gel dedi zaman asla geçmiyor. Bir de doğuda yaşıyoruz bazı testler Ankara’ya gidiyormuş anca 2 haftaya çıkar hepsini konuşuruz dedi. Bekliyoruz bakalım🥰
Gizemlimmio minnakkoalammm Benim de öyle bir hafta geriden gidiyor aynı bizim minikler annelerini uğraştırmayın seviyorlar sanırım 😅 haftaya cuma kontrole gidicem bakalım bakalım. Haberdar ederim birbirimiziii🤓
Mahbuss minnakkoalammm evet malesefki öyle 😀 bizde 8 haftaligiz kalp atışlarını duydum darısı başına inşallah 1 ay sonra randevum nasıl geçecek bilmiyorum zaman
Nns minnakkoalammm ahh bize de öyle zaman geçmemişti. Gittiğimizde duyunca gözler dolu dolu. Sonra kapadı kalp atışını bitti işi dedim bir daha aç😀
minnakkoalammm Nns ah inşallah biz de duyarız haftaya gerçekten çok heyecanlı bir bekleyiş isteyen herkese nasip olsun😊
gul40 Gizemlimmio Benimde aynı, son adet tarihim 29 nisan, 7+4 olmam lazım ama geriden geliyoruz, geç döllenme olabilir dedi doktorum.kalp atışlarını henüz duymadım
gul40 Gizemlimmio Bende geçen hafta gittiğimde 5-5.5 haftalık dedi, kesede yaklaşık 8mm.sizinle aynı ilerliyoruz, Pazartesi randevum var bakalım neler olacak, heyecanlıyım🥰
gul40 Gizemlimmio Evet sadece kese göründü, bebeği görebilmek için kesenin henüz çok küçük olduğunu söyledi.İnşallah yarın kalp atışı duyulur🥰