gul40 Gizemlimmio Gördük bebeğimizi canım çok şükür, doktorum herşeyi normal görünüyor dedi kalp atışları var ama çok küçük olduğu için duyamadık, 1 ay sonraya randevu verdi nasıl dayanırım bilmiyorum🥰
Balyanakmom minnakkoalammm aynı durumdayız şuan banada iki hafta sonra gel dedi eşime hergün hadi gidelim deyip duruyorum geçmiyor zaman😂
Fatmaaygzr minnakkoalammm cuma günü benim de randevum var büyük ihtimalle keseyi görürüz bı ihtimal kalp atışını da duyabiliriz ama bir gün 24 degil de 48 saat gibi zaman geçmiyor cuma günü nasıl olacak bilmiyorum🥴😣😣
Gizemlimmio gul40 İnşallah canım benim 🥰 Bu cuma randevum var. Evde debeleniyorum vakit geçsin diye resmen 😂
Gizemlimmio gul40 Yine de oyalıyordur iş sizi bir nebze de olsa 😅Öğretmenim ben çalışmama daha aylar var bakalım nasıl olacak 😂 Gerçi uykudan gözüm açılmıyor iyi oldu böyle 😂
gul40 Gizemlimmio Bende evde dinlenmek çok isterdim, şanslısınız ilk dönemleri evde geçiriyorsunuz.8-5 çalışıyorum akşam yemeğinden sonra gözümü açamıyorum, direk uyku🥰
Gizemlimmio gul40 Zaten diyorum öyle bir işim olsaydı herhalde masa başında uyuyakalırdım 😂 Allah yardımcınız olsun. İnşallah sağ salim bebişlerimize kavuştuğumuz zamanlarımızı da görürüz 🌸
Gizemlimmio minnakkoalammm Evett çok şükür miniğimin kalp atışlarını duydum 😍Rabb’im isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu. 🌸