minnakkoalammm Henüz 6. Haftamızdayız geçen hafta keseyi gördük ama hala bebeği görmedik ve kalp atışını duymadık ve doktorum 2 hafta sonra gel dedi. Zaman hiç geçmiyor sizde de böyle mi🙈
musti28 minnakkoalammm daha çok küçük annesi heyecanlı bir bekleyiş Allah isteyen herkese nasip etsin
MervEslinArden minnakkoalammm ahh çiçeğim bana bi ilk 3 ay hiç geçmedi bide son 1 ay 🤦♀️ 5 gün kaldı doğuma sorsan 5 sene 🥵🤷♀️
Cemrenur minnakkoalammm evettt bende öyleyim daha 13 haftaligiz yaşıyor mu korkusu var hep bir an evvel gidip görüp rahatlamak istiyor insan:)
Gizemlimmio minnakkoalammm Ah ah bir de bana sor 😂 Geçen hafta keseyi gördük biz de. Doktorum 2 hafta sonra gel dedi bebeği görmek ve kalp atışlarını duymak için. Aslaaaaa geçmiyor vakit. Bir duysam o minik pıtpıtı rahatlıcam diyorum ama öyle olmayacağını da biliyorum 🙈Sürekli bir sonraki zaman için merak içinde olucaz. Allah’ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de başka bir şey istemiyorum. 🌸
minnakkoalammm Gizemlimmio amin inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alırız, kaç haftalıksınız şu an doktorum biraz garantici 6. Haftada duyanlar olmuş ama garanti 7de gel dedi bana ama zaman geçmiyor 🥺🐣
Mavilipembeli minnakkoalammm 24 hafta olduk ama hep öyle bir sonraki muayeneyi iple çekiyorsun 15 gün arayla gidiyorum ama sanki ayda 1 miş gibi uzun geliyor 😄
bebegim_28 minnakkoalammm 19 olduk hala zaman geçmiyor kontrol zamanı çok uzun geliyor ki en fazla 3 haftada gidiyoruz bazen dayanamayıp 2 haftada bir gidiyoruz😁 hep bebeğimi göreyim istiyorum 😊
Gizemlimmio minnakkoalammm benim ultrason ve son adet tarihim farklı gidiyor şu an için. Geçen hafta doktorum 5 hafta civarı dedi. 8 mmdi kesem. Sizin kaç mmdi kesseniz biliyor musunuz?
Sblsasmaz minnakkoalammm o kadar heyecanlı süreç kii ilk gittiğimde 5 hafta 4 günlüktü keseyi ve yolk kesesi göründü 6 hafta 2 gün de tekrar gittik kalp atışını duyduk çok şükür inşallah sağlıkla kucağımıza alırız 🐣
bebegim_28 minnakkoalammm zaman geçer merak etme ilk haftalarım çok kötüydü bulantılar kusmalar 5 haftadan 6. Haftya geçene kadar sanki 1 ay geçti gibi geldi 😁😁hiç ilerlemez gibi geliyor şimdi bakıyorum Geçmez dediğim zamanın üstünden 14 hafta geçmiş 😊
minnakkoalammm Gizemlimmio benim de aynı şekilde son adet tarihime göre tam 6 haftalıkken gittim 5+3 dedi ve 7mm ydi. Gayet iyi dedi. O açık kapanıyormuş canım bir süre sonra
gul40 Gizemlimmio Benimde aynı, son adet tarihim 29 nisan, 7+4 olmam lazım ama geriden geliyoruz, geç döllenme olabilir dedi doktorum.kalp atışlarını henüz duymadım
gul40 Gizemlimmio Bende geçen hafta gittiğimde 5-5.5 haftalık dedi, kesede yaklaşık 8mm.sizinle aynı ilerliyoruz, Pazartesi randevum var bakalım neler olacak, heyecanlıyım🥰
Gamzedngdn minnakkoalammm ayy kuzum ilk zamanlar değil hiç geçmiyor o heyecan 39 haftalık olduk hala doktora gideceğim gün ayrıca heyecan yapıyorum 😂
minnakkoalammm Gamzedngdn yaaa hala mı🙈 sağ Salim hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun inşallah🙏🏼
Gizemlimmio minnakkoalammm Benim de öyle bir hafta geriden gidiyor aynı bizim minikler annelerini uğraştırmayın seviyorlar sanırım 😅 haftaya cuma kontrole gidicem bakalım bakalım. Haberdar ederim birbirimiziii🤓