Ozgsgr Gulsahim demir ilacı ve kullanılan vitaminlerin icerigindekilerden dolayıdır bende aynı şekildeyim
busra1708 Gulsahim evet demir ilacı yapar. Ben de kullanmaya başladığım dönemlerde aynı şekildeydi. Bırakınca normale dönmüştü
Gulsahim busra1708 artık 1 buçuk ay sonra bakalım kısmet olursa geçer.. Çünkü kansızlıpım varmış baya Bi.. Hayırlısı olsun kuzum
Gulsahim Akbas77- canım magnezyum ve ferro diye bir ilaç var kan ilacı demir ilacı içinde bütün vitaminler var
Skarakas Gulsahim o hap beni mahvetti aynen anlattigin gibiydim. Demir agirlikli beslendim bir donem tahlil yaptirdim bu seferde demir degerim yuksek çıktı. Suan kullanmiyorum haftaya de ye gidecegim baska bi demir hapi isteyecegim. 😅
Barbiel Gulsahim bu yazıyı yazdığınız icn teşekkürler aydınlandım😄benim de aynı şekilde demekki kan hapındanmıs benim de 27 haftalık cok şükür bebeğim 🙏🏻
Gulsahim Barbiel ne demek canım bilmeden Bi faydam oldu 🙈😁😇 korktum dedim eyvah bebeğime bana bişry mi oluyor. Zehirlendim mi ne oldu diye.. Yanlız olmadığıma çok sevindim bide zaearıda olmadığına çok sevindim. Hayırlısyla kucağımıza alalım inşallah
Gulsahim Sevgiarf 😁😁😁 valla böyle şeylere işte katlanıyoruz ilk gördüm ayyy dedim herhalde zehirlendim 🙈😁