Gulsahim busra1708 artık 1 buçuk ay sonra bakalım kısmet olursa geçer.. Çünkü kansızlıpım varmış baya Bi.. Hayırlısı olsun kuzum
Gulsahim Barbiel ne demek canım bilmeden Bi faydam oldu 🙈😁😇 korktum dedim eyvah bebeğime bana bişry mi oluyor. Zehirlendim mi ne oldu diye.. Yanlız olmadığıma çok sevindim bide zaearıda olmadığına çok sevindim. Hayırlısyla kucağımıza alalım inşallah
Barbiel Gulsahim bu artık tek derdim bu ara ara korku ve kaygı geliyor nasıl iyi mi sağlıkla alacakmıyım vs sizede oluyor mu kaygı endişe
AtesAlininAnnesi Gulsahim kan ilacı yapıyor kuzum bende 3,4 gün içmedim düzelmişti sonra içmeye tekrar başladım hafif bide kabızlık yapıyor 😂😂😂
Skarakas Gulsahim o hap beni mahvetti aynen anlattigin gibiydim. Demir agirlikli beslendim bir donem tahlil yaptirdim bu seferde demir degerim yuksek çıktı. Suan kullanmiyorum haftaya de ye gidecegim baska bi demir hapi isteyecegim. 😅
Pnrr06 Gulsahim kan ilacı kullanıyorum 28 haftalık hamileyim 12 haftadan beri o şekilde tuvaletim çünkü kan ilacından ben 2 gün içmedim yine aynı şekilde oldu ilacı 1 hafta kullanmadığın zaman düzeliyor 1 günde düzelmiyor canım
Gulsahim Pnrr06 bırakmam da söz konusu değil kuzum kansızlığım var çünkü…napaluö doğumdan sonra inşallah düzelir. Amaç şeydi acaba bana mi oluyor Bi tek dedim bide zehirlebdiğimi düşündüm