Mavi0688 Elif__ arkadasim uslubun cok yaralayici. Durum daha bugun gelisti. Ben haftalardir gerilik olan bir bebegi dogurtmuyorum bekliyorum mu dedim. Bugunku randevumda verilen bilgi sonucu beklesem risk var midir dedim doktorum da aciklamasini yapti. Sence hayati bi durum olsa karari bana birakir pazartesiye kadar dusun der miydi? Veya ben bebegimi riske aticak bir duruma sebebiyet verir miyim? Hamileyiz ve dertlesiyoruz surada yazdigima pisman ettiniz. Diger arkadaslar da doktoruna birak karari demis ama sizin kadar kirici yazmamis bunu. Ben de size hayirli dogumlar dilerim insallah saglikla alin bebeginizi kucaginiza.
__kubragokce__ Mavi0688 Bence de uslüp önemli hepimiz yeterince stresliyiz bir de böyle konuşmamalar olmamalı. Bebek geriden geliyorsa ben olsam biraz daha bekler ama her gün doktora kontrole giderdim canım
TAkilicci Heyda 39+3 den selamlar 🧘🏻♀️ Benim nişanım geldi 31 Mayıs’ta başka bir şey yok sabahları belim ağrıyor doğruyorum diyorum yataktan kalkana kadar geçiyor 😂
TAkilicci Mavi0688 merhaba geriliği neye göre dedi kiloya göre mi benim bebeğim de 3.100 aklınız kalıp kendinizi bunaltmayın maşallah kilosuda iyi bence üzülmeyin
Zumra88 Bugün 40+6 da… saat 16 da( 6saat önce )normal,kesisiz doğum yaptım. .. Rabbim doğum yapacaklara kolaylik versin inşallah. .. doktorunuzu dinleyin,sonuç isteğiniz gibi olur…
Heyda Zumra88 süper maşallah evladınla mutlu huzurlu saglıklı bir ömür diliyorum darısı bize canım 🌹🤗
Bern Heyda 39+1 le selamlarr😍😁 ama bende ağırlar değişti. Kaşığımda ve vajinamda batma hissi var yürürken. Yavaş yürütüyor resmen fırtlicak gibi