Kızlar yarın 40.hafta oluyor ama hiç bir belirti yok aynı durumu yaşayan var mı hastaneye gidiyor musunuz?
40. HAFTA DA OLANLAR🐣
Nur-- 39+5olduk cnm perşembe kadr bekliycm geln giden olmazsa hastane gitcm
40+2 pazara kadar bekleyeceğiz artık beklemek istemiyorum çok bunaldım streslendim
39+2 deyiz ancak en ufak bir belirtimiz yok cuma günü kontrolümüz var bakalım doktor teyzemiz neler söyleyecek heyecanla bekliyoruz, herkese Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🤲
Nur-- yarın 40 bitiyor 41e giriyorum ama ne gelen var ne giden 😅😅😅 bugün squat yapmaya başladım artık doğum başlasın diye 😬
Nur--
Bende aynıyım canım tık yok valla yarın bi doktora gidicem bakalım
Esme hiç açılma, sancı olmamasına ragmen suniyle baslatıcak mı? Bizde 40+3üz doktorum hic acılma yok suni sancı veremem, 1-2 cmde olsa acıklık olması gerek dedi🤔
40+2 iki gündür sancılarım başladı bugün düzenli 5 dk 1 sancılarım geldi hemen acile gittim doktorum nst çekdir dedi sancılarım doğum sancısıymış ama bir cm bile açılmam yok ve şuan hala doğum sancısıçekiyorum inşallah yarına kadar açılmam başlar eve gönderdi burd yapabileceğimiz bişe yok eve git suyun gelirse kanaman olursa yada sancıların artık dayanılmıcak olursa gelirsin dedi bol bol sıcak suyla duş alıyorum artık vücudum kurumadan ıslanıyo inşallah dua edin kızlar kendiliğinden açılmam olsun yarın randevüm var doktor muane edecek bakalım ne dicek 🥺
Policewoman27 pazar günü 1 parmak açılman var bu başlangıç demişti . çarşambaya kadar bekleyelim dedi . Sabahta kontrol edip yatışı verecek sanırım 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Policewoman27 nst girdim kaç kere sancı ağrı çıkmıyo hiç
Esme Anladım hadi hayırlısı olsun canım insallah acılman olmustur o halde. Saglıkla kavusalım bir an önce bebişlerimize🤲🏻
Anneolacak1 gec kalmışsın squat icin