Betuell Papatyali benimde 10 haftalık erkek istiyorum ama içinden kız geçiyor 2 yaşında bir kızım ar banada dua edermisiniz🙏🏼🙏🏼
haticeeeyy haftamdayim bugun doktor erkek dedi. Biz esimle en bastan beri erkek hissediyoduk hislerimiz dogru cikti. Saglikla gelsin bebegim insallah🤰💙💙 Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🐣
Papatyali haticeeeyy çok şükür 🙏 inşallah değişmez ya ben korkuyorum sonradan kız derse tabi kız erkek yok ama şaşırmak istemem 😍🙈
haticeeeyy Papatyali aynen bide ben herkese soyledim bile degisirse tek ben deil herkes sasircak 🤷♀️😂😂
Seherr Betuell ayyy sizin az kalmış belki 12. Haftada öğrenirsiniz :) inşallah kızlarımızın birde tatlış erkek kardeşleri olur 😇😇😇
Papatyali Sweetie 🙈 işte korktuğum şey ya erkek kız en başta sağlıklı olması önemli tabi ki ama insan merak ediyo kendini alıştırıyorsun erkek ya da kız deyince 🤷🏼♀️ Kızımda de hiç yanılmadı teee 11 haftalıkken kesin kız dedi inşallah yine yanılmaz ☺️
Papatyali sinber 😮 bende tedirginim işte bi gidiyorsun erkek diyo bi sonraki ne kız insan ne yapacağını şaşırıyor 🤷🏼♀️
Papatyali haticeeeyy ben kimseye söylemedim bi eşime söyledim o da çok sevindi 😂 ona da kesin değil dedim 1 ay daha geçsin yine erkek derse söyleriz muhtemelen insan saklayamıyor da 🙈
Bulutumsu07 Benım erkek dedı bugün 16+0 gıttık pipisini de gosterdı ama detaylıya gırene kadar ınanamayacagım sanırım 🤣😂🤣
Papatyali Akty0753 maşallah ilk ne zaman söyledi cinsiyeti 🙈 ben yanılmış olmasından korkuyorum 🤷🏼♀️
Akty0753 Papatyali 3 haziranda söylemedi aslinda kagida yazmasini istedim bakti kagida yazdı bana verdi cinsiyet balonu patlattik orda ögrendik bizde 😂😂 buzamana kadar degismedi detayliyada girdim gerseyi ortadaydı😂😂😂