Gygur19 Benimde 14.haftada erkek gbi gorunuyor ama erken dha sonra tekrar bkcam umitlenme dedi 19.haftada baska bi doktor bakarbakmaz kiz bebek bu dedi bnde sasrdim vala hangisine inancagmi😏😏
Papatyali Gygur19 yaaa halbuki erkek denilince değişmiyor kolay kolay diyorlar detaylıyı beklemek en iyisi sanırım
Gygur19 Eemmyy allah gonlunuze gore versin insallah sizin yazdklarinizi yorumlardan goruyodum hep erkek istyom diyosunuz😊
Eemmyy Gygur19 amiinn inşallah🤲🌸Ewet ya çok istiyorum erkek olmasını🥰 Allah hayırlısını wersin ama önce😊
Cemrenur Papatyali haftamız aynı geçen hafta doktorumuz yüzde 1500 erkek dedi o kadar emin😅 çok şükür erken gösterdi 💕
bernapatoglu Papatyali benim oğlum 14+3te kendini göstermişti erkeklerde yanılma payı yok denecek kadar az oluyor inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız ❤️🤗
Gygur19 Papatyali aynen oyle ama kesin erkek demedigi icin kiz demeleri normal geldi bana haftaya ayrintilida belli olur insallah
Papatyali Gygur19 insan hevesleniyo işte erkek kız farkı yok önemli olan sağlık tabi ki dee işte merak ediyoruz 🙈 doğunca belli olur artık 🌺☺️
Duygu4444 Bizde 12+6 olduk bugün doktora gittik. doktor arkadaşımızdı bize söylemedi akşam sürpriz olarak söyleyeceklermiş merakla bekliyoruz 😂