Akty0753 Papatyali 3 haziranda söylemedi aslinda kagida yazmasini istedim bakti kagida yazdı bana verdi cinsiyet balonu patlattik orda ögrendik bizde 😂😂 buzamana kadar degismedi detayliyada girdim gerseyi ortadaydı😂😂😂
Papatyali Akty0753 maşallah bizim daha detaylıya var ama 1 ay sonra renkli ultrason bakarız dedi dr ❤️🥰
35ebrar35 12 de kiza benzettim ama emin degilim dedi 14.5 te yuzde 90 erkek dedi bidaki kontrolde netlesir dedi bakalm 3 temmuzda kntrolum var 18 hafralik olucak netlesir heealde ozamanada bir prensesim var birde prensim olucak insallah
Papatyali Anneyimmmmm evet ya Mart ayında hamile kalanlarda hep erkek kız duymadım 🤷🏼♀️🙈 benim için çok iyi oldu çok şükür bi kız bi erkek hep istediğim 🥰
Caglanuroney emine-lina ikili taramada ultrasonla mi gorunuyo cinsiyet bende bugün ikili tarama yaptiricam pazartesi günü kontrolum vardı ama görünmedi cinsiyet 12+6 oldum bugün
RoseBahar Caglanuroney cinsiyet ise çıkıntı gördüğünü söyledi ama kızlardada olabilidğini söyledi bi dahaki ay netleştirirz demişti kız ya da erkek demedi bence çok erken anca tahmin edilebilir bu haftalarda diye düşünüyorum
emine-lina Caglanuroney ikili taramada ense kalınlığı ve burun kemiğine bakılıyor canım cinsiyetle alakası yok ben sordum doktoruma cinsiyet görebildiniz mi diye kontrol etti ve söyledi ama durum bebeğin pozisyonuyla alakalı
Duru999 Papatyali masAllah olsun. 💐 https://imgyukle.com/i/CuGaRe bilginiz varsa baka bilirmisiniz. Bende 11+4 gitdim tahminde bulundu ama net bisey soylemedi
Papatyali Duru999 hiç anlamam canım ultrasondan ama kızımın ultrasona benzettim inşallh gönlünüzden geçen olur 🥰