• Gebelik
  • Doğuramayan annişlerim ne durumdasınız

MervEslinArden aynen valla ben adana dayım annem antepten geldi söylenip duruyo 😀 bende deyorum, baskı, yapıyorsunuz doğacagı varsada doğmaz 15 gün gine yasakta geldi diyorum iyiki gelmişsin yoksa hiç gelemezdin 😀😀

MervEslinArden 39+6 🥺 gelmemekte inatçı oğlum. Nstde sancım çok ama bende tık yok 😂 bende iyice merak etmeye başladım küçük yaramazımı 😍 hayırlı doğum versin rabbim herkese 🤲🏼

Dilantpz ben de 39+6. Artik zorlaniyorum kasilmalarim oluyor sancimda oluyor. yarin kontrolum var bakalim ins acilma vardir.😁

Ayse_3 hahah bizimkide aynısını diyor 38-5im 😂😂

MervEslinArden bende suan 38+3teyim ama benim kızında hic gelesi yok herhalde hic bi tekimiz yok yürüş yapıyorum merdiven iniyorum ev isi yapıyom banamisin demiyor cok şükür hiç şişmedim oyle ödemim falan olmadi suyu cok içiyorum tuz cok arayab bi insan degilim herhalde ondn ama dediginiz gibj kizlar erken gelir dediler ama son 11 gun hic bi belirti yok😊😍

Ayse_3 senle aynıyiz cnm bende düşünüp duruyorum ne zamn gelicek diye ama hic gelesi yok kızımin😄😍

MervEslinArden 39+4 olduk kızım gelmek istemiyor yarın kontrolümüz var bakalım ne olcak 🤦🏻‍♀️ Ara ara belimde ve kasıklarımda ağrı oluyor ama belirti yok 😔