MervEslinArden rahat gelmiş anlaşılan sancım var, diyorum, anneme diyo sen, daha doğurmazsın beni erkenden boşa getirdin 😀😀
Doğuramayan annişlerim ne durumdasınız
Bende 39 +3 gelmiyor cuma zorla getirtcekler inşallah hayırlısıyla gelir
Selimem amiiiin
Furkanpervin ekmek elden su gölden niye gelsinler 🤦♀️😁
MervEslinArden ahahaha aynen 😂
Ayse_3 bizden yıldılar iyice 😁
Bebisimmm hepimiz inşallah bir avazda 🤲
MervEslinArden aynen valla ben adana dayım annem antepten geldi söylenip duruyo 😀 bende deyorum, baskı, yapıyorsunuz doğacagı varsada doğmaz 15 gün gine yasakta geldi diyorum iyiki gelmişsin yoksa hiç gelemezdin 😀😀
MervEslinArden benim kızımda gelmek istemiyor sanırsam 🙄
- Düzenlendi
MervEslinArden 39+6 🥺 gelmemekte inatçı oğlum. Nstde sancım çok ama bende tık yok 😂 bende iyice merak etmeye başladım küçük yaramazımı 😍 hayırlı doğum versin rabbim herkese 🤲🏼
MervEslinArden ikizler Burcu doğmaya karar veremiyorlar doğsak mı doğmasak mı 😂
MervEslinArden bende suan 38+3teyim ama benim kızında hic gelesi yok herhalde hic bi tekimiz yok yürüş yapıyorum merdiven iniyorum ev isi yapıyom banamisin demiyor cok şükür hiç şişmedim oyle ödemim falan olmadi suyu cok içiyorum tuz cok arayab bi insan degilim herhalde ondn ama dediginiz gibj kizlar erken gelir dediler ama son 11 gun hic bi belirti yok😊😍
senemyavas ayni kafadayiz herhalde 😄
MervEslinArden 39+4 olduk kızım gelmek istemiyor yarın kontrolümüz var bakalım ne olcak 🤦🏻♀️ Ara ara belimde ve kasıklarımda ağrı oluyor ama belirti yok 😔
MervEslinArden
Bende 39+3 bekliyorum gelen yok perşembe yatış verdi doktor gelmeye niyeti yok🤦🏼♀️🤦🏼♀️
MervEslinArden 40+0 mecalim yok hala gelmiyo keratam 🙈