Eceunverkanra Mom91 Ha 280 ha 300 ne fark eder 😂😂 hamile kalamadığım günlerde de başa alıyordum tarihi o zaman 300lerden başlatıyor daha gebeliğin 1.gunu fln diye adetin ilk gunleri, heralde aklimda oradan kalmistir 300ler. Zor hamile kalanlar anlar :)
Mom91 Eceunverkanra olabilir canım haklısın Allah kolaylık versin 🙂ama bencede 100den düşünce gerçekten çok hızlı geçiyor zaman senin de az kalmış 😇 Rabbim sabrımızı artırsın 🙃😅
S-e3506 Cnsuushnn atarsa 98 😂 ben 26 haftalık oldum en son gittiğimde kilo almamıştım şuan kaç kiloyum bilmiyorum haftaya salı gideceğim 😂
Cnsuushnn teletabi hayır hamilelikten önce hiç ödem olmazdı bende kendimi çok çirkin hissediyorum hayatım boyunca hiç bu kadar kilo almamıştım ve yüzüm lekelenmeye başladı vücudum benim değil gibi bizde bir laf vardır birde kız yükü tuz yükü derler 😂 kız bebek çirkinleştirir derler 🤦🏻♀️😂😂
teletabi Cnsuushnn olsun bence hepimiz her halimizle çok güzeliz 🤗😂 kpcaman göbişlerimizle bile 😂 aynaya bakmadıkça tabiki 🙈
Eceunverkanra Mom91 Amin cümlemize sağ salim doğsunlar da günler hızlı geçmiş geçmemiş napalım :) Şu virus yuzunden hala evlerde olmasak cok daha cabuk gecerdi de. Simdi alisverislere baslayinca masraflardan gecmek bilmez de simdi o gunler 😂😂😂😂
1Vera_ teletabi ben 2buçuk litreye ancak çıkartabildiğim içtiğim suyu. Ve wcye gitmekten bıktım artık. O kadar su tüketip wc den çıkabiliyor musunuz ya 😁
teletabi 1Vera_ ben hamilelikte oda değişikliği yaptım yeni odam wc 😂 Dışarı çıkmaya korkuyorum evden çünkü dakikasında tuvaletim geliyor yeni girip çıkmama rağmen 😂
Cnsuushnn 1Vera_ çıkamıyorum ben malesef gece 4 5 kere kalkıyorum gün içindekileri saymıyorum bile 😂😂😂