Elfgny pamuksekerinannesi 12. Haftada kafa yapısı kıza benziyor demişti ama sizin büyük ihtimalle değişmez 15 haftalık olmuş artık ☺
pamuksekerinannesi Elfgny Ayyy İnşallahhhh değişmez🙏 Güvenip bişey alabilir miyim alamaz mıyım emin değilim 😔
pamuksekerinannesi Banu Keşke 2 hafta sonraya randevu verseydi ama bi ay sonraya randevu verdi o yüzden sabırsızlanıyorum ama aynen mecbur beklicem😔
pamuksekerinannesi mlssrn Aynı benide 19 kasımda çağırdı.. Hatta diyorum 2 hafta sonra başka doktora gitsem mi 🙈😂
mlssrn pamuksekerinannesi ben gidicem 😬😬 çok merak ediyorum bi sürü cici şeyler beğeniyorum alamıyorum öğrenmem lazım😜😂
Defneninannesi Ben 14 haftalık ken doktora gittim erkek dedi 16 da tekrar gittik kız dedi 18 de gittik başka doktora oda kıza benziyo dedi ama kendi doktorum yirmincin haftada net belli olur dedi bende şaşırdım 🙃
Elfgny pamuksekerinannesi malesef bazı bebişler göstermiyo 😂 Bana 12. Haftada kıza benziyo dedi 16+3te yine kız dedi biz kesin artık dimi dedik biraz daha karnıma vurdurarak baktı aaa erkekmiş dedi çok sakladı dedi. Düşünün kesin mi diye sormasak bizde kız bilicektik😂 Şimdi her kontrolde soruyorum 7. aya girdim pipili kız mı olur dedi artık inandım😃😍
pamuksekerinannesi Elfgny Ay bende o zaman hiç alışveriş yapmıyım detaylı ultrasonda net söylüyorlarmış o zamana kadar bekliyim 😔