EgeBebek pamuksekerinannesi iki hafta sonra kesin belli olur bence 16 hafta net oluyor bir ay insan bekliyemiyor
pamuksekerinannesi EgeBebek Ah işte 2 hafta sonraya bende istedim randevu 1 ay sonraya verdi yine beklicez😌 Artık bişeyler almak istiyorum yavruma 👶🏻🤗
Handeaslan39 Ben 13 haftalıktım oğlumu öğrendim çok net belliydi hemde cinsiyetini resim çekip verdi doktor bana suanda 3 yasına girecek 😂
pamuksekerinannesi Elfgny kaçıncı haftada kıza benzetilmişti? Benim 14+4 kıza benziyor dedi sonra erkek demesin😂
Elfgny pamuksekerinannesi 12. Haftada kafa yapısı kıza benziyor demişti ama sizin büyük ihtimalle değişmez 15 haftalık olmuş artık ☺
pamuksekerinannesi Elfgny Ayyy İnşallahhhh değişmez🙏 Güvenip bişey alabilir miyim alamaz mıyım emin değilim 😔
pamuksekerinannesi Banu Keşke 2 hafta sonraya randevu verseydi ama bi ay sonraya randevu verdi o yüzden sabırsızlanıyorum ama aynen mecbur beklicem😔
pamuksekerinannesi mlssrn Aynı benide 19 kasımda çağırdı.. Hatta diyorum 2 hafta sonra başka doktora gitsem mi 🙈😂