Akty0753 Babyveannesi merhaba canım vuruldugum ilk gun agrim olmadı ondan sonraki 3 gün kolumda agrı oldu sonra gecti
Zeynepli1234 Babyveannesi bende ikinciyi oldum bugün ilk oluşumda hafif kolumda bir ağrı oldu sadece iki günde geçmişti bakalım bunda nasıl olacak 😍
AyaYlmazYldrm Babyveannesi 5 kez oldum ve sonrasinda hep isr gidip cslistim hicbisey olmadi cok buyutuluyor ya
Zeyzeyka AyaYlmazYldrm valla kuzenimi gördüm kanlı canlı felçten döndü, böyle düşünmek yanlış kişiden kişiye değişir, içindeki bi maddeye alerjide olabilir.
Muberraonur Babyveannesi bende bugün 2. Dozu vuruldum hafiften ağrı var 2. Günden sonra ağrısı başlıyor bende üzerine yatamadım 3gün başka bi yan etkisi olmadı Allaha şükür
Tugbaali Babyveannesi kişiye göre değişiyor ben 3 gün kolumu kaldıramadım, arkadasımla aynı gün olduk ondan hiçbişey olmadı🙄
fosforlukalem Babyveannesi iki dozu da oldum öyle büyük yan etkiler olmadı. İlk dozu olduğum gün bebeğim inanılmaz hareketlendi. İkinci doz biraz yaparken acıdı biraz da gün içinde o kadar 😊
busra1708 Meriwa hadi ya benimki hiç söylemedi bak. İkinci doz yemeyeyim o halde. Bişey olmadı gerçi ama yine de tedbir almak gerek. Teşekkür ederim 😊
3543Zz Babyveannesi canım ilk olduğumda hafif ağrı yaptı 2 gün bugünde 2. Dozu oldum ağrı yapmadı açıkçası bebek hareketlerinde de bi değişim olmadı maşallah hareketli hala 😊
Eliffefee Babyveannesi bnde cuma günğ oldum bı yan etkısı ve çok şiddetlı bi ağrısı olmadı çok ufak bı ağrı oda sadece kolumu kaldrırkn fark edebıckk kadar