Ayse_gul1 Merve63 Bülent Sezgin normal doğum 2000, sezeryan 2500. Metrilife Hastanesi’nde yapıyor doğumları ve özel olduğu için polis, askeri personel indirimi vs olmayacağını söyledi sekreteri
Ay-se-tufnk yasemin333 ben tuna hanıma gdyrdm 2 hafta oldu dogum olali. Tavsiye edrm cok iyi ge ilgli bayan. Dogumda bile destek oluyor sakinlestryrbaya iyi
Ay-se-tufnk Elisah benimde esim askeri personel 75 lira ucret ama askeri personel oldgu icin 63 tl veryrz. Ve sezeryan dogum yaptim 2 hafta once. Ucret 2000 bindi bize tek kisilik oda sezeryan ücretiyle beraber 1450 tl odedik.
Elisah Ay-se-tufnk canım tahlil yaptın mı hiç metrolife da . benim tahlillerim var ama cok tutar mi fiyat olarak bilemedim. sağlık ocağında yaptım bazılarını yapmadılar kalanlar için metrolife da yapayim diyorum
Ay-se-tufnk Elisah yoo canim yapmdm ama asker eşiyseniz indrm yapyrlr ben nst girdm 20 tl di esimden dolayi 10 tl aldlr. Ama arkdsmda gdyr oda asker esi bir sürü test yapyr indrmli yani. Hatta hastaneyi arayp sorablrsnz bilhi veryrlr
Bonibonboncuk Elisah canım ben Metrolife Tuna akçala gidiyorum 75 TL askeri personele indirim var mı bilmiyorum
Bonibonboncuk aysegzr_aslan bende Tuna akçala gidiyorum canım ben sordum normal doğum 1300 sezaryen 1500 dedi
Ay-se-tufnk Bonibonboncuk ne zmaan sordnz ben direk muhasebeye gdp sordm sezeryan 2000 normal dogum 1500 dedlr ogretmen asker polislere indrm var
Syddd Elisah Elisah iyi akşamlar bende tuna akçala gidiyorum 32+4 olduk askeri personel olduğumuz için normal doğum 1250 sezeryan 1500 giriş ücretide 63 lira idrar testi 2,5lira yaptırmıştım ikili tarama 20 yada 30 du çok hatırlayamıyorum
hulyaca Merve7534_ Doğumu memleketimde yapmak istediğim için pek araştırma yapmadım. Arkadaşlarımın yönlendirmesiyle gidiyorum İmran hanıma 😇
Defne_mel Elisah akademia da Hakan kadiraga ya gidiyorum sene basında 50 ydi korona da ara verdi geldi 70 olmuş askeri personel indirimi yok sanırım ama tahliller falan diğer bütün özel hastanelere göre daha uygun artı doktor da çok iyi