Elisah Şanlıurfa metrolife hastanesi muayene ücreti ne kadar bilen var mı? Eşim askeri personel indirim oluyor mu
Ova Elisah lotus a gidiyorum ben Ahmet Padak a 70 TL muayene ücreti. Metrolife da gittim ilk başlarda 50 TL ydi.
Ay-se-tufnk Elisah benimde esim askeri personel 75 lira ucret ama askeri personel oldgu icin 63 tl veryrz. Ve sezeryan dogum yaptim 2 hafta once. Ucret 2000 bindi bize tek kisilik oda sezeryan ücretiyle beraber 1450 tl odedik.
Merve63 Ova ben gülnur çiftçiye gittmiştim hamileliğimin basında polis memuruyum bana indirimle 65 falan olması lazım emniyete indirimliydi.
Ayse_gul1 Merve63 Merabalar bende Bülent sezgine gidiyorum. Doğum ücreti vs konuştunuz mu hiç? Kaç haftaliksiniz bu arada?
hulyaca Ben de İmran Ayhan’a gidiyorum Lotus Hastanesine. Askeri personel eşim ama indirim olmuyormuş. 100 TL ücreti
muallim6anne Akademiye gidiyorduk orda 60 liraydı şimdi sanmede geçtik orda da 60 lira .Benim eşim de asker indirim olmuyor
Merve63 Ayse_gul1 yok daha konuşmadık metrolifrde dogum gerçekleşecekmiş 29 +3 günlüğüm daha konuşmadık ücreti 😱siz kac haftalıksınız
Ayse_gul1 Merve63 ben de bugün 29 oldum tam. Günlerimiz çok yakınmış. Haftaya kontrole gidecegim ben o zaman sormayı düşünüyorum
aysegzr_aslan Metrolife 75 gecen ay gittim indirimi bilmiyorum da dogum ücretleri nekadar biliyor musnz tuna akcalı ben sormadım
Bonibonboncuk aysegzr_aslan bende Tuna akçala gidiyorum canım ben sordum normal doğum 1300 sezaryen 1500 dedi
melindam aysegzr_aslan Ben Yeni doüum yaptım Tuna Akçalda 1750 Tl Sezeryan Oldum Normal Doğumda Aynıydı. Suit Oda 750 King Suit 1250 Normal Oda Ücreti Ektradan Kalmak İstersen 250 tl Ben Sağlıkçıyım Banada İndirimliydi