hulyaca Merve7534_ Doğumu memleketimde yapmak istediğim için pek araştırma yapmadım. Arkadaşlarımın yönlendirmesiyle gidiyorum İmran hanıma 😇
Merve7534_ hulyaca lotus hastanesinde osman konyalı var o kadar ilgili bir doktor ayrı yeten hacettepeden dereceyle mezun olmuş tavsiye ederim
Brnr1905 Ay-se-tufnk benim kafam çok karışık . 2 . Hamileliğim oğlum Gülnur hanımda oldu 9 ay boyunca ona gittim. Kızıma da onda başladım sonra corona olaylarından dolayı Bülent Sezgin’e gittim. Dün tekrar Gülnur hocaya gittim . Emin olamıyorum kime devam edeceğime 😢
semragll11 Brnr1905 Benim de ikinci hamileliğim ilk doktorum bülent bey di bunda da bülent bey e gidiyorum. Urfa da bir çok kadın doğum uzmanına gittim içlerinde en ilgilisi bülent bey. Özel klinik olduğu için sağlık açısından da daha güvenli
Ayse_gul1 semragll11 teşekkür ederim.ben de bu hafta kontrole gittiğimde sormayı düşünüyordum fiyatları
Brnr1905 semragll11 Bülent Sezgin’e de gittim 3 kez bu hamileliğim de . Sırf hastane ortamına girmemek için ve sezeryanı iyi dedikleri için ama beğenmedim. Randevulu gittiğim halde 2 saat 15 dakika beklediğim oldu . Tamam bölümden dolayı acil durumlar olabilir ama biz oradayken gelen hastayı sezeryana 9 da çağırmış benim randevu saatim de 9 du . Bide çok bişey söylemiyor
Asnb Canım ben mehmet ağara gidiyorum çok memnun kaldım, önceden esra ünala gittim pek yakın gelmedi bana değiştirdim
semragll11 Brnr1905 Doğru diyorsun ama suç doktorun değil ki randevuyu veren suçlu. Ben sezaryan oldum ilk günü hemen ayağa kalktım. Ve ilk doğumumdu. Ilk başlarda bizde ilgisiz zannediyorduk ama hastası çok olduğu için baya yoruluyor doktor bey. Bende ısrarla soruyorum bir sıkıntı var mi falan diye yine de tabiki senin kararin