Aysealbayrak Busraninponcigi canım bende Adiyamnda oturuyorum gözde hastanesinde selma inat çapkın doktorum memnunum doktorumdan
Semrakalan Busraninponcigi park hospital da filiz Hatipoğlu var sasmayin ondan derim harika bi doktor
Busraninponcigi Semrakalan bende park hospitalde mehmet gül hakkında gusel yorumlar okudum sizin dediğinize de bakıyım bi teşekkür ederim:)
elisas-mom Ben Adıyaman’da işimiz gereği yaşadım gözde Hastanesi’nde munihe yücel çok başarılı ve güvenilir
RukiyeOzdmr elisas-mom Münih’e hanım kendisine yeni klinik açtı muayene ücreti 200 TL . Bende İstanbul’dan geldim adıyamana memuruz
elisas-mom RukiyeOzdmr ne güzel bende yeniyim İstanbul’dan sonra biraz alışması zor oldu ama alıştım artık 😂
RukiyeOzdmr elisas-mom aaaa sende mi İstanbul’dan geldin Adıyamana . Bende 2 sene oldu Adıyamana geleli. Eşim polis Doğu görevindeyiz 🤗
elisas-mom RukiyeOzdmr bende istdan geldim benim eşim Adıyaman’da futbolcu bizde bu yüzden Adıyaman’da kalıyoruz 😊
RukiyeOzdmr elisas-mom ayyy kader arkadaşım yoldasım😂😂 buralar çok başka yerler İstanbul’da doğup büyüyüp buraya gelince psikoloji gidiyor en başta. Ama oturduğum semt arkadaşlar sağolsun alıştım 😍 sen nerde oturuyorsun? Altınsehirdeyim ben
elisas-mom RukiyeOzdmr aynen canım bende zor alıştım bende Altınşehir de oturuyorum😂 tabi şuan bize tatil istdayim annemde😊
Zuhali2906 RukiyeOzdmr istanbulun neresınden geldiniz istanbuldan sonra burası ilçe gibi geliyo insana🤦🏻♀️
RukiyeOzdmr elisas-mom yaaa hangi site bide Komsu çıkıyormuşuz 😂 ben Karahan life city . Manasın oradayımmm
Zeyyno_ Busraninponcigi Aha ilk defa bi postta Adıyamanlı görüyorum ya😂😂 benm doktor önerim yok malesef Adıyamandan kahtaya gelin geldim burda gidiyorum 👰🤗
Melekolcay Arkadaşlar ben de bingölde spor il müdürlüğünde çalışıyorum 6 yılım eşim özel harekat polisi Adıyamanlıyım ve inanın çoğu Doğu iline göre ki milliyetçilik yapmıyorum bütün batan toprakları bizim fakat batı illerinin de çoğuna göre adıyaman çok çok iyi ve en azından özel hastane ve doktor seçme şansınız var bizim o bile yok bi özel hastane var o da klinik diye geçiyo 2 dr var ve çok ilgi alaka yok. Herşeyden önemlisi eşinizin rahat huzurlu ortamda çalışması sıcakları söylemezsek tabi
720berra- Busraninponcigi ben gözde hastanesinde Yalçın şimşek e gittim konuşkan ilgili bi doktordu aradığımda hemen açıp sorumu cevaplıyordu.ama 33 hastalıkken memlekete döndüm yani doğum konusunda nasıl bilmiyorum araştırabilirsiniz.
Busraninponcigi Teşekküler ben araştırdığım kadarıyla selma inat capkina gittim ilk olarak haftaya tekrar gidecez bakalim ilgili samimi bir doktora benziyo :) adıyaman da özelde olan doktorlar hakkında pek olumsuz yorum yapan yok sanırım:) allah herkesi doğru doktorlarla karşılaştırır inşallah:)
Perii Kızlar bende adıyamanlıyım ailem orda diye orda dogum yapacam ama hiç fikrim yok doktor tavsıyelerinizi muayene ücretlerini ve dogum ücretleri hakkında bilginiz var mı
RukiyeOzdmr Perii gözde hastanesi filiz hanım kontrol 90 TL çok memnunum bide Münihe hanım var o da gözde hastanesindeydi ayrıldı klinik açtı ücret 200 TL canım
Yildizim Perii Ben doğumumu geçen Sene park Hospitalde Meral Hanım’a yaptım. Kontrollerime de ona gidiyordum. Kesinlikle öneririm. Her zaman ulaşabiliyorsun, çok anaç yaklaşıyor, her konuda rahatlatıyor çok ilgili bir doktor