Perii Kızlar bende adıyamanlıyım ailem orda diye orda dogum yapacam ama hiç fikrim yok doktor tavsıyelerinizi muayene ücretlerini ve dogum ücretleri hakkında bilginiz var mı
RukiyeOzdmr Perii gözde hastanesi filiz hanım kontrol 90 TL çok memnunum bide Münihe hanım var o da gözde hastanesindeydi ayrıldı klinik açtı ücret 200 TL canım
Yildizim Perii Ben doğumumu geçen Sene park Hospitalde Meral Hanım’a yaptım. Kontrollerime de ona gidiyordum. Kesinlikle öneririm. Her zaman ulaşabiliyorsun, çok anaç yaklaşıyor, her konuda rahatlatıyor çok ilgili bir doktor
elisas-mom Zeyyno_ yukarda okudunuz sandım😂benim eşim kahtada futbolcu ist dan geldim bende Adıyaman’a😂ama küçük yer olmasına ramen sevdim alıştım.
Zeyyno_ elisas-mom Hm iyimiş Aynn Adıyaman güzeldir ben buraya gelin geldim ama Adıyamanda oturmak isterdim burda olsaydınız arkdşlık ederdiniz hiç tanıdığım yok malesef 😂😂😂😂
Zeyyno_ elisas-mom İyimiş😊 Benim kendi evim olduğu için burdayız mutlu olalımda nerde olduğumzn bi önemi yok 🤗💙
RukiyeOzdmr elisas-mom yaaa hangi site bide Komsu çıkıyormuşuz 😂 ben Karahan life city . Manasın oradayımmm
150403 Busraninponcigi gözde hastanesinde Dr Yalçın şimşek e gidiyorum gayet ilgili ve iyi bir doktor tavsiye ederim
sedaemre Busraninponcigi Ben istanbulda yasiyorum ama Adiyamanliyim. Instagramda selma diye doktor var baya da bi hastasi var bi bak oraya derim
RukiyeOzdmr Zeyyno_ çünkü Altınsehir candır 😂 karahan life city de oturuyorum bende . Memur mahallesi gibi bir yer burası o güzden burada oturuyoruz . Ben seviyorum 😍
Baharadaakgul Busraninponcigi özel hastaneye gitmek istiyorsan Filiz Akaltun Hatipoğlu. Devlete gitmek istiyorsan da Talha Tiryaki canım. Bu ayin 28 ine sezeryanim var🤗
RukiyeOzdmr Baharadaakgul ay bende devlette doktor arıyordum banA da fikir oldu canım teşekkürler / filiz hanıma gidiyorum ama bazı testler için ve arada devlette de muayene olmak için devlet hastanesini de kullanıyorum doktor bulamıyordum
Zeyyno_ RukiyeOzdmr Çarşıya çok uzak ama Avmye en fazla gideblrsn yakınlık olarak 😂 o yeni yapılan siteler güzel gördüm ama eski taraftakileri de çevresni de pek sevmem
Baharadaakgul RukiyeOzdmr canım başhekim eşimin akrabası bana Talha beyden başkasını önermiyor. Her gidişimde özele 90 lira muayene parası vereceğime bebeğinin eksiklerini alıyorum. Sonuçta aynı işlemler oluyor. 9 aydir hiç bir sıkıntı çıkmadı çok şükür🤗 ve Talha bey çok ilgili inanın şiddetle tavsiye ediyorum🤣bu benim ikinci gebeliğim boş yere özele gitmeyin