Mineberna Asena-34 her duyduğunuza inanmayın yoksa bu 40 hafta sizin için aşırı zor geçer benim bulantılarım 3.aydan sonra başladı daha susam kadar birşey çok şey beklemeyin :)
Busimss Asena-34 ne alakası var bebeğin canlı olmasıyla mide bulantısının yapmayın Allah aşkına inanmayın şöyle şeylere hamileliğimin en başından beri ne kustum ne midem bulandı 35+1 haftalıgım
Ftrhn Asena-34 aynı Korkuyla doktora gidip söyledim şaka yollu fırça çekti 😀 deli misin ne güzel işte şanslı anne adaylarındansın Dedi herkesin bünyesi farklı tepki veriyormuş canım benim de hiç bulantım olamamıştır şuan 32. Haftamdauom
Ftrhn Aygul01 ben de orada yaşadım 😀 biliyorum oradakilerin böyle konulara karşı onlar Biraz saha soğuk kanlı
ceren63 Asena-34 benim hiç bulantım olmadı bi sorun da yaşamadım çok şükür. Bu söylediğinizin gerçeklik payı yok 🌹
Feerihan Sedaaa16 ay aynı içimi okudunuz iştahım açıldı durduramıyorum herkes bunaltıyor beni de yok ku gerçekten bulantın diye zorla kusturacaklar sanki bizde 9 hafta olduk cok şükür bir şey yok
Sedaaa16 Feerihan valla bende de yok sukur ama olmayincada korkuyor insnan bebek yokmu bir sey mi oldu diye Allahim sag salim kucagimiza aldirsin
HnY Bebeğin canlı olduğu ultrosonda kalp atimiyla anlaşılıyor ne alaka mide bulantısı millet resmen saçmalamış boyle cahillere inanmayın.. her hamilelik farklıdır. Kiminde bulantı olur kiminde olmaz. Herkes aynı degil.
ZehraM2 Kim uydurmuş onu:)) bulantı olmamasının tadını çıkarın keyfini yaşayın keşke benim de bulantım olmasa ultrason da sorun yoksa meraklanmayın sağlıkla alın kucağınıza
Mahbuss Asena-34 bünye meselesi canım bu bide herkesin hamileliği farklı yani. Bende 7 haftalığım daha yeni yeni başladı oda çok hafif İnşallah devam etmez çok zor bişey
fatosd84 Asena-34 ayyy bende hep öyle sanıyordum doktoruma sordum hatta güldü bana bebeğin gayet güzel iyi ultrason mu bilecek çevre mi bilecek dedi her 10 kadında sadece 2 kişide bulantı kusma olur dedi bende 11+1 haftalık hamileyim çok şükür ama hiç bulantı kusma olmadı çok şükür maşallah diyecek Herkes bize artık🤲
Seda1208 Asena-34 her hamile kalan kusucak tiksinecek diye birşey yokki ben hiç yaşamadım mide bulantısı falan takma kafana yani miden bulunamadığı için
Evita Asena-34 kim dediyse uydurmuş, o bebekle değil senin fizyolojinle ilgili. Muhtemelen bunu uyduran kişi belirti yaşamayıp kötü bir deneyim yaşadı ve konuyu buna bağladı. Benim annem ablam bulantı nedir bilmemişler. Benimki bulandı mesela 🤷♀️
Busratm Asena-34 35+4 üz. 1 defa bile kusmadım. Bebeğim de gayet sağlıklı. Düşük riskim vs de olmadı.
Zeynepslv Asena-34 normaldir canım ben 36.haftamdayım başından beri hiç mide bulantısı kusma yaşamadım her insanın bünyesi farklıdır kiminde oluyo kiminde olmuyo
Pnrkrb Asena-34 oyle sey olur mu hic kisiden kisiye degisir belirtiler. 35+1 olduk cok sukur bir kez bile migde bulantisi bas donmesi vs yasamadim. Hala daha bir tek karnim var karnim olmasa hamile oldugum ne gorulecek ne ben hissedecegim. Her seferinde de cok sukur dedim bu halime ki cok rahat geciyor.