Sedaaa16 Feerihan valla bende de yok sukur ama olmayincada korkuyor insnan bebek yokmu bir sey mi oldu diye Allahim sag salim kucagimiza aldirsin
Derinsema Asena-34 canm daha iyi ya bosver alakasi yok bence ben 4 aya kadae kustym daha yeni gecti vallahi
Toobah Asena-34 yani bebekle mide bulantısının direkt bir bağlantısı yok endişelenmeyin 😇 iyi ki yok dersiniz aşırı bulantılı bir gebe olarak söylüyorum 🙊 hiç bulantı yaşamadan 2 çocuk dünyaya getiren bir arkadaşım var mesela ☺️
Ehnr Asena-34 bende hiç yaşamadım 10. Haftada başlamıştı çok az sürdü şuan hiç yok 21 deyiz herkeste illa bulantı kusma olacak diye birseh yok
aslidny Asena-34 13. haftamdayım bulantı, kusma, aşerme, tiksinti hiç birini yaşamadım. Hamileliğin keyfini çıkartıyorum:) senin de bu şekilde devam eder umarım
Tuba3466 Asena-34 yok kuzum korkma her insan bir değil tamamen hormonlarla alakalı. Hamilelik te kimseyle kendini karşılaştırma hiç bir zaman. Şükret bulantı olmaması iyi bişey. Bende tiksinme yaşadım sadece 3 ay. Bulantı yoktu. Kesin erkek dedim hatta bebegime oyle de oldu şimdi 39 haftadayız dogum bekliyoruz
Alyali Bulantım 8 haftada başladı 20 haftaya kadar sürdü ne kadar şanslısınki miden bulanmıyor bulantı insanı tüketiyor hastanede yattım kusmaktan helak oldum kilo verdim bebek serumla beslendi zor yani
Deri Asena-34 bende 6 haftalığım düne kadar bulantım vardı bugün kesildi 🥴evham yapmıyor değilim 3 kayıbım var inşaallah herşey yolundadır🙏🏻 Ama arkadaşımdan biliyorum oğlunda 9 ay bıyınca fitdi hiç belirtisi yokdu
FrdCn Asena-34 bana da aynı şeyi söylüyordu kayınvalidem çok stres yaptım gereksiz yere canım. Sakın ama sakın inanma böyle şeylere. Bir kere bile midem bulanmadı tiksintim olmadı istifra etmedim. Çok şükür kızımız olacak ve sağlıklı ilerliyoruz.