Asena-34 Merhaba hanımlar ben 6 haftalık hamileyim ama mide bulantım yok mide bulantısı da bebeğin canlı olduğu anlamına geliyomuş korkuyorum çok bu şekilde olan varmı mide bulantısı yaşamayan
Nslhnakn Asena-34 ben hiç mide bulantısı, baş dönmesi vs yaşamadım canım, için ferah olsun her gebelikte mide bulantısının derecesi değişebiliyor kim çok ağır atlatırken, kiminde çok hafif yada hiç olmuyor bende hiç olmadı 🌸 çok şükür 37 haftalık olduk🙏🏻🌸
Nns Asena-34 kim diyo bunları ya. Hormonlar yükseldikçe mide bulantısı oluyor. Büyümesini bekleyin benim 8-9 haftalıkken başladı. 12-13 haftalıkken bitti
Snszasla Asena-34 endişe etme canım bünye meselesi ben mesela kusuyorum annem bende iken hiç kusmamıs kusmak da zor valla iyidir mutlaka sen kendini sıkma strese girme sağlıkla gelsin inşallah
Sehermahsum7321 Asena-34 bende bugün 7 hafta oldu sadece sabah tek olur oda hafif olur diğer şekilde kusmam baş dönmesi olmuyor
Aygul01 Asena-34 bu bilgileri nerden alıyorsunuz gerçekten merak ediyorum ben 34 haftamdayim ne o dönemde ne simdi bir kere midem bulanıp kusmadım benim bebeğim cansız mi yanı. Hey Allahim ya🤦🏻♀️ Ayrıca mide bulantısı 8 haftadan sonra başlar genelikte. İnternetten acın bakın bu tarz konulara şimdiden bu kadar korkuyorsanız 9 ay bitmez sizin.
Busraa_ZT Sıkma canını hiç ben 12 haftama kadar kusma nedir bilmiyordum çok güzel geçiyordu hamileliğim sonra bir başladı ilk haftalarımı çok özlüyorum kiminde hiç kusma olmuyor kiminde sonradan oluyor benim gibi
Esresra Ne bulantı ne kusma hiç bişey olmadı oğlum 2 yaşında şimdi yine hamileyim aynı şekilde korkmayın sorun yok👏🏻🥰
emine86 Asena-34 bunyede bağlı canım herkeste belirtiler olmuyor bazıları çok çok rahat geçiriyor bu süreci
Sedaaa16 Asena-34 8 haftalik hamileyim hic bulanmadi inanki aksine cok yemek yiyorum ama anneminde hic bulnamamis mesela
Feerihan Sedaaa16 ay aynı içimi okudunuz iştahım açıldı durduramıyorum herkes bunaltıyor beni de yok ku gerçekten bulantın diye zorla kusturacaklar sanki bizde 9 hafta olduk cok şükür bir şey yok