Ahahhahaahha bende sucuktan çok tiksinmiştim ama benimde erkek
... bunlardan tiksinenler cinsiyetiniz ne (yiyecek içerir)
RabiaMG aynı bnde sanki doğurdktan sonrada yemycem gbi geliyor ama öle olmuyormuş 😁sordum bn
Sare07 alakası yok ozamn 😁
smg95 sağlıkla gelsn inşallah
Ahahhahaahha normal sogana tiksintim gecti ama yesil sogana gecmedi kimisinde de kaliyormus bilmyorum artik🤷🏻♀️😁
Ahahhahaahha kızım olacak ve en başından beri bunlar benim korkulu rüyam isimlerini bile görmek bulantımı getirdi
Tavuktan çok tilsinmistim 2 aylık olduk şimdi gectii hergun yerim bu arada tavuğu çok severdim merak etmeyin doğumdan sonra
Ahahhahaahha her iki cinsiyette de bir tiksinme olmadı
Ahahhahaahha başlarda kokan ve tatlı olan herşeyden tiksinmiştim. Et tavuk balık dahil. Kızımı bekliyorum inşallah .
RabiaMG ıyyy 😁😁 iğrenç
Ahahhahaahha benm tiksinmedigim sey kalmadi ilk 3 ay erkek cinsiyetimiz
Ahahhahaahha benim canim sürekli.istiyor😂ve kiz
Ahahhahaahha ben sogan ve sarımsaktan tiksinmiştim. Şuan soğanı çıg yiyemiyorum anca yemek içinde pişirerek yiyorum. Hele sarımsamak nerde görsem kusasım geliyor. Hamilelikten önce çok severdim. Sucuk tiksinmiyorum ama çok seviyorum yemiyorum hiç. Benimde erkek 😉
7 8 haftalık ultrsn rsmınız varsa bı tahmnde bulunablırım🥰
Ahahhahaahha aksine ben de olsa da yesem modundayım benimki de erkek 😬
Ahahhahaahha sadece soğandan tiksiniyorum cinsiyet belli değil ama bir
Ahahhahaahha benim oğlum olacak ama tabak tabak kurusoğan sarımsak yedim😋😋😉
Deletedmom399 yaaaa hele tatlı aslaaaa yiyemiyorum ki tatlı kaynağı biriydim
ayrıca çok sevdiğim kola şuan zehir gibi geliyor normalde hamilelikte içmem ama şuan istesem de içemiyorum 😱
Ahahhahaahha fistik tavuk balik yagli olan tum yemekler fairy kokusu bunlardan tiksinmisdim erkek cinsiyeti, sogandan sarimsakdan hic rahatsiz olmadim hatta yesil sogan bir ara cok fazla yedim