• Gebelik
  • ... bunlardan tiksinenler cinsiyetiniz ne (yiyecek içerir)

Soğanı sevmem ama tiksinmedim. Sarımsakla sorunum yok. Sucuğu eşime bile yedirtmiyorum mutfağı kokutmasın diye çok tiksiniyorum. Daha biçok şeyden tiksiniyorum.bir yediğim yemeği 1 hafta görmek istemiyorum mesela. Birtek balıkla aram iyi.

Ahahhahaahha normalde sarımsak yemezdim. Kokusu ve kendisi midemi bozardı. Soğan da çiğ salatada vs yiyemezdim. Kızım olacak ama yiyebiliyorum. Hamileliğimin bulantılı dönemlerinde makarna ve muzdan çok tiksinmiştim

Ahahhahaahha bende soğan ve sarimsaktan aşırı tiksiniyorum ama cinsiyet henüz belli değil ilk kız dedi sonra erkek ama ben hep kız hissediyorum hayırlısı 😊

Ahahhahaahha ben daha bugün cinsiyetini öğrendim, yazdıklarından nefret ediyorum şu an aylardır eve soğan girmedi hatta ve kız🤣

Ahahhahaahha şükür hiçbirşeydenn tiksinmedim aksine erkek annesi olacağım Allah ’ın izni ile soğan sarımsak hemen hemen hergun olsa yerim canım istiyor sürekli 😂

Ahahhahaahha ilkinde sogan sarımsak aynen kusardum adını duysam Allahım bundada aynı rüyamda da kız diye gösterdiler hayırlısı😂😂

Ahahhahaahha soğandan acayip bi şekilde tiksinmiştim kokusunu alınca kusuyordum inşallah kızım oluyor😍🤗🤗

Ahahhahaahha soğandan çok tiksinmiştim 🤗 cinsiyetimizde erkek😊geçti o günler şükür şimdi yedikçe yiyorum 😄