RoseBahar nihalturksoy 12 haftalığız dün kontrolümüz vardı bi çıkıntı gördü doktor tabi net değildi ve iki büklüm dü ama kızlar da da olabiliyor dedi 1 ay sonra netleşecek inşallah 🤭 erkek kız demedi
Yasanixxxx Yarim_Kilo_Kiyma 13 haftada tarama testine girdim kıza benziyir dedi ama kendimi hazırlayamadım kıza hala erkek olacakmıs gibi😀😀
Yarim_Kilo_Kiyma Yasanixxxx Bizede öyle dediler ama , erkeğe döndü sonra . 19 haftaya girdik daha netleşmedi cinsiyetimiz 😅
Sirinanne nihalturksoy bende Martta hamile kaldım. Bugün kontrolüm var inşallah öğreniriz çok heyecanlıyım 😍
haticeeeyy Bende martta hamile kaldim ama daha ogrenmedim nasipse pazertesi kintrolum var ozamn ögrenirim insallah. Yavas yavas alisverise baslamak istiyorum 🤰
Bahriye06 rose90 bende 18 +1 deyim 3. Gebeliğim olmasına rağmen hala hareketlerini hissetmiyorum normalmi acaba siz hissesiyormusunuz
rose90 Bahriye06 bende hissedemiyorum maalesef doktorum normal yirmiye kadar hissedersin dedi birde karin bölgesinin yapısıyla da alakaliymis kaslı ve yağlı olursa daha geç hissediliyor mus
Bahriye06 AylinB merhaba ben de 18 haftalık oldum 3.gebeliğim olmasına rağmen hala hareketlerini hissetmiyorum normalmi acaba siz hissediyormusunuz
AylinB Bahriye06 kişiden kişiye değişiyor benim ilk gebeliğim 18.haftada hissetmeye başladım o da ilk kelebek kıpırtısı gibi olmuştu bence endişe edecek bir şey yok muayenenizde doktoronuza danışırsanız o da size endişe edecek bir şey olmayacağını söyleyecektir.