Tgbsrv nihalturksoy merhabalar mart ayında 3 haftalık olduğunu öğrendim şuanda 16.hafta 5 günlük kız olduğunu öğrendim 🌸💜
Bahriye06 Prenses58 ben de şubatta hamile kaldım 7 şubat son âdet tarihim 18+1 oldum oğlum olacak nasipse ama hala hareketlerini hissetmiyorum normalmi acaba siz hissediyormusunuz
Dorukcuuuum nihalturksoy bizde martta hamile kaldık ama daha öğrenemedik haftaya kontrolümüz var 3 lü tarama bakalım söyler inşallah ☺️🙏🏻
Oya48 nihalturksoy en son adet tarihiniz neydi acaba.benim mart 17 ’di ama benim henüz cinsiyet belli değil
Meryemgundogdu2_ Oya48 sanırım hayır çünkü hiç öyle bir şey söylemediler benim düşüncem birkaç kez kendini gösterdi ama sonra kordon bacak arasına girdiyse ikilemde kaldılar o yüzden ilk gördüklerini söylediler bana
AylinB nihalturksoy maşallah bu sene erkek senesi galiba :) benim de Allahın izniyle ekim sonu kasım başı doğumum,oğlum olacak benim de :)))
Bahriye06 AylinB merhaba ben de 18 haftalık oldum 3.gebeliğim olmasına rağmen hala hareketlerini hissetmiyorum normalmi acaba siz hissediyormusunuz
Bahriye06 rose90 bende 18 +1 deyim 3. Gebeliğim olmasına rağmen hala hareketlerini hissetmiyorum normalmi acaba siz hissesiyormusunuz
Fidnnn 16+2 haftalık gebeyim Kasım annesiyim son adet tarihim 20 subat oglusum olacak Bi kızım var eli ayagı düzgün olsun saglıklı bir evlat olsun inşallah
yagmurclk nihalturksoy 17 haftalığız geçen ay doktorumuz erkek dedi ama haftaya kontrolumuz var bakicaz :)
Seda_nurkrdnz Bende martta hamile kalmışım şuan 12+6 haftaligiz ikili testte oğluşum olacağını öğrendim nasipse 💙
syglbrcu_98 Martta hamile kaldım bugün13+1 ama hala cinsiyeti öğrenemedim 🙈İçime kız doğuyor birde çin takviminden baktım kız çıktı 💕Çin takvimi doğru çıktımı sizlerde
2_bwbik Eemmyy ay bide ben daha gitmedim 13 haftalık olsun ogrneirim dedim beklemedeyim 20 sinde gidicem