Bahriye06 Prenses58 ben de şubatta hamile kaldım 7 şubat son âdet tarihim 18+1 oldum oğlum olacak nasipse ama hala hareketlerini hissetmiyorum normalmi acaba siz hissediyormusunuz
Bahriye06 Rojda-Havin benim de 7 Şubat son âdet tarihim ama hala hareketlerini hissetmiyorum normalmi acaba siz hissesiyormusunuz
Bahriye06 Ezgim Merhaba ben de 18+1 oldum bugün oğlum olacak nasipse ama hala hareketlerini hissetmiyorum normalmi acaba siz hissediyormusunuz
Ezgim Bahriye06 ben 17 haftada basladim hafiften hissetmeye ama ucuncu gebeligim onun etkisi vardir belki 💓
rose90 Bahriye06 bende hissedemiyorum maalesef doktorum normal yirmiye kadar hissedersin dedi birde karin bölgesinin yapısıyla da alakaliymis kaslı ve yağlı olursa daha geç hissediliyor mus
Bahriye06 rose90 ultrason da çok hareketli ama ben hissetmiyorum 4.gebeliğim 1 kaybım var daha erken hissederim diye düşünüyordum
buse0935 nihalturksoy 15. Haftada kız gibi dedi ama emin olamadık Su an 17.hafta bitiyor artık 19.hafta randevumuzda inşallah net öğreniriz:)
Meryemgundogdu2_ Oya48 sanırım hayır çünkü hiç öyle bir şey söylemediler benim düşüncem birkaç kez kendini gösterdi ama sonra kordon bacak arasına girdiyse ikilemde kaldılar o yüzden ilk gördüklerini söylediler bana
RT_123 Bir oğlum vardı 2. Hamileliğim kızım olacak inşallah 17 haftalık ❤️14 Şubat ❤️Kasım’da doğumum 😍