Melek_dasdemir Araf2020 39+3 haftalik olduk erkek bebek ayniyiz arada karnima sirtima sanci giriyor gidiyor o kadar
Araf2020 Melek_dasdemir benimde aynı Karnım çok sertleşiyor Arada yalancı sancı giriyor hafif sırtım agrıyor bakalım ne zaman canı istiyecek gelmeyi😄
Melek_dasdemir NimM 39+3 benimki ayni bi kac gundur acaba doguma mi hazirlaniyor gec bile kaldilar ama😂
NimM Melek_dasdemir melekcim ne durumdasın ben hala doğurmadım akıntılarım başladı sümüksü krem renginde gelioo… çatalımdaki ağrı hala aynı arttı eksilmedi… karnım çok sertleşio gerilio ağrı verioo snde ?
NimM Zlmdnccc ne durumdasın canım… bende aynı haftamız sanırım ben hala doğurmadım ama çatalım çok ağrıoo krem rengi sümüksü akıntım geldi 3 kez bgn randevumuz var…
Zlmdnccc NimM hala ses yok canım malesef 🤷♀️bugün aksam bizde kontrole gitcez belim cok agrıyo benimde
Melek_dasdemir NimM hala ayniyim dun gece cok sancim vardi ama gecti sabahta baya akintim vardi abartacak kadar ondan bi gun oncede sari sumuksu akintimdi koyun kivamli nisanmiydi anlamdim ama
Kevserr42 Zlmdnccc 39+4olduk bizde perşembe 40 olcaz hastane gitcktim ama 40 +4 kdr durmaya karar verdim belki vakti saat o zmn dolar 😊
Zlmdnccc Kevserr42 valla canım suyu herseyi iyi dedi bekletiyolar. Kendi gelsin istiyodum bende suniden yada sezeryan dan yana degilim hic. İnsallah cabuk dogar bu kadar beklemenin üstüne kolay olur dogum lar 😊
elifaydinn Benimde kızım olacak Allah izin verirse , 40+0 olduk bugün hiç bir belirti yok nişan su sancı açıklık hiç biri yok . Kontrolüm var bugün bakalım ne diyecek
Zlmdnccc elifaydinn acılma yoksa bazen cok bekletmiyolar canım ama suyu flan iyyse beklersin biraz daha
Kevserr42 Zlmdnccc aynn bn eski halim.ozlemeyi gectim artik 1 5 yasinda kizim var artik o bile kardesinin gelmesini istiyo bebe gel diyo besigini sallayip nen nen diyo artik ikisi beraber oynassin büyüsün istiyorum cnm😊
elifaydinn Zlmdnccc suyum iyiymiş ama kanala inmediği için bekletmedi yarın sabaha yatış verdi , suni sancı ile kanala inmesini sağlayacağız dedi inmez ise sezeryana alacaklar mış
Zlmdnccc Kevserr42 ayy kıyamam kendi bebek daha 😊 valla ben eski halim nasıldı önceden onu unuttum resmen rahat uyku rahat yemek rahat oturmak kücük seyler istediklerim 😄
Kevserr42 Zlmdnccc cnm onlar gecti artik ne kdr bizim icin kucuk olsada bebislerimiz için dunya savasi gibi bsy😂