Miranmiray Araf2020 38+5 tek belirtin ishal ve 1cm açıklık ama nedense gelicek gibi değil bizim paşa🤦♀️🤦♀️
Araf2020 Aysenurgunes salı randevum vardı nts ye girdim sancı çıktı doktor dedi sancın olursa nişan yada suyun gelirse gel dedi ama bişi yok ortada 😂açılma varmı yok mu hiç kontrol etmedi
NimM 40+1 hala doğurmadım bikini bölgemde ağrı var yürürken yatarken her türlü şeyde çok ağrımaya başladı niye bilmem…
Melek_dasdemir NimM 39+3 benimki ayni bi kac gundur acaba doguma mi hazirlaniyor gec bile kaldilar ama😂
Pnarvrl 39+2 bende de arada sancı giriyor sonra geciyor. 2 gün once açıklık ve yumusama bakti hic yoktu. 40 dolunca gidicem muayeneye insallah sezeryana dondurmez doktor:)
Kevserr42 Pnarvrl insllh cnm ya bnde de nst agri var acilma yok yumuşa hakkinda da bsy demiyorlar 37+1 de nişanım gldi perşembe günü bnde gitcm 40 haftalik olarak baklm ne diyekcler de suni sanci verebilirz demişti doktor
Lfsfn Pnarvrl bende 39+2 bugün kontrole gittim nst de sancı yok. Dün gece sancım oldu ama orta şiddetli regl ağrısı gibi. Bugün kıntrolde hiç bir şey yok sadece 1 cm açıklık var. Perşembe kontrole çağırdı doktor.
NimM Zlmdnccc ne durumdasın canım… bende aynı haftamız sanırım ben hala doğurmadım ama çatalım çok ağrıoo krem rengi sümüksü akıntım geldi 3 kez bgn randevumuz var…