K1_ Ftm_bkdmr bu sefer alıyorum oğlumda dogum yaptıktan sonra 53 kılodaydım hiç almamıştım 🤔 ama çok güzel bişi sankı dogum yapmıs gibi durmuyosun hiç😂
VMG es_es aynen boğa burcu olup üstüne bi de antepli olunca kilo alıp başını gidiyor. 31+3 deyiz 12 kilo aldım
Deletedmom264 VMG Canım ben Antep’e 1 hafta gittim 2 kilo ile geri dönmüştüm, gelirken de imam çağdaştan kaç kilo baklava getirmiştim. Sen maşallah iradelisin bence 😁
es_es VMG akşamın bu saati onca nefis yemekten sonra tartılmak hiç olur mu ? Sabah aç karınla tartıl 😊
Ebru_123 Ayisigi ne güzel ben 56 ile hamile kaldım 13 haftalık halen 56 ama yakında patlama yaşayıp 70 80 olurum🤣
ssemashn Ftm_bkdmr 38+3 15 kilo Sabaha karşı süt içiyorum genelde dolu bir bardak hem mide yanmama iyi geliyor hemde açlığımı bastırıyor ☺
Ayisigi _mucizem_ iki hafta önce 2110grmdı Salı günü tekrr gidcm bklm bende merak ediyorum doktorum gayet sağlıklı dedi sizin kaç kilo bebişiniz🐣
_mucizem_ Ayisigi 33 haftada 2600 gr 2 hafta önde demişti 🙈 pazartesi gidicem ben de tekrar allah nasip ederse çok merak ediyorum 🤗
Ayisigi Berra20 bende bilmiyorum özel bişey yapmdm hamilelikden önce ne yiyorsam aynı artı iştah artışım olmadı ben çok su içiyordum hep ondan olabilir😬
VMG Deletedmom264 minyon tipliyim kilo almaya müsait genlerim var . Yediklerime hep dikkat ederdim hamilelik olunca iki katı dikkat eder oldum 😊
VMG Deletedmom264 baklava çok sevmem sütlü tatlı müptelasıyım mesela. Sanılanın aksine antep ’de sürekli baklava yemiyoruz
Ayisigi samantha Daha 9 ayın sonuna gelmedim😁 ama iki hafta önce gittiğimde doktorum aslında hamileletdrn istediğimiz bu gayet sağlıklı kilo almışsın bebeğe direk gitmiş dedi böyle devam dedi🙈 yoksa bende tedirgindim ama haftasıyla uyumlu herşeyi çok şükür
samantha Ayisigi Maşaallah size Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.Benim doktorum 9 kg zaten senin değil, 9 kilonun üzeri senin aldığın demişti.12 kilonun üzerine çıkmamamı istemişti,bundan dolayı sormak istedim.Teşekkür ederim.