es_es yabansena bunu, emzirme döneminde ilk defa duydum ama 😀 kardeşim 8 ay tuttu kendini 8 aydan sonra bir saldı 18 kiloyla doğuma gitti. Senesinde yeğenimin doğum gününde hamilelik öncesi kilosundan bile daha zayıftı. Vereceğiz bir şekilde artık, sağlık yerinde olsun da, tek dert kilo kalsın
Ftm_bkdmr yabansena bunj ben arkadaşımdan duydum. Hamilelikte 3 kilo aldı sadece. Emzirme döneminde 15 ya da 18 kilo almış 🤭 diyor ki gitmiyor bu kilo 🤭
DuyguY Hasibedenizli karpuz soğuk süt bide burçağın bisküvisi sanırım kurabi diye adı ayy şu üçlü son bir aydır hüphüp gidiyor 🤪
MinnakLiva Ftm_bkdmr 33+1, 9 kilo 😍 Geceleri atıştırmıyorum direkt sofra kuruyorum yani yemek yapıyorum baya😅😅
Ayisigi Berra20 bende bilmiyorum özel bişey yapmdm hamilelikden önce ne yiyorsam aynı artı iştah artışım olmadı ben çok su içiyordum hep ondan olabilir😬
gokcecan Rabiakumcu anladığım kadarıyla 70üzeri hamile kalanlar hızlı kilo alıyo :( inş doğumdan sonra aynı hızla kiloları verebiliriz
Papatya3 Haftadayim, 2.5 kg aldim bile 🙁 Totalde 10-12 kg ile bitirmek istiyorum umarim basarabilirim
samantha Ayisigi 9 ayın sonunda,bebek,amniyon sıvısı,plasenta,göğüslerdeki sütler,damarlardaki kan zaten toplam 9 kg bunlar tutuyor.Doktorunuz ne diyor 4 kg çok düşük.
Ayisigi samantha Daha 9 ayın sonuna gelmedim😁 ama iki hafta önce gittiğimde doktorum aslında hamileletdrn istediğimiz bu gayet sağlıklı kilo almışsın bebeğe direk gitmiş dedi böyle devam dedi🙈 yoksa bende tedirgindim ama haftasıyla uyumlu herşeyi çok şükür
Aybukeb 33+2 12 - 13 arası gidip geliyor evde her hafta tartılıyorum az kaldı sezeryan olacağım vaktinde gelirse minik kuşum 4-5 hafta sonra kavuşacak inşallah başka kilo almam 🥰