Ayse33 B8use o heyecanlar bende de var hazirliklar dogum hepsi hepsi heyecanli. En merak ettigimde oglusum 😊
B8use Ayse33 acaba nasil olacak sacli mi sacsizmi ya da gozler renkli mi cok merak ediyorum bende az kaldi ama son aylardayiz
Ayse33 rf17 bol yuruyus ve bol su tuket canim. Havalar isinmaya basladi ödem olusumu daha da artacak. Ayakta cok kalmamaya calis. Firsat buldugun zamanlarda hemen uzan. 😊
zlemErdemzelik merveeed ayniyiz 😊 şikayet olarak nefes darlığı başladı hızlı kilo alıyorum ve bebisim tam midemde sanki altlarda hiç yer yok 😄
klebsiella Mirzaannesi yuksek demedi ama dedigi sey haftandan once gidiyorsun o yuzden 15 temmuz olan günüm 11 temmuza cekildi. Cok alakasiz ama Bu durumda zamaninda dogum olur mu sanci gelir mi bilmiyorum.
Mirzaannesi klebsiella bize detaylı ultrasonda 19+6 iken 493 gr iri bebek demişti şimdi de 1350 gr bakalım Benim ne olacak🙈
klebsiella Mirzaannesi zaten dogduklarinda zayifliyorlar ultrason cihazida 250 350 gr fazla ya da eksik gosterebiliyormus.normal doguma bir engel olmadan siniri aşmasinlarda 😄
Kubraoguzhan Efebilal ya benim de 3 temmuz diye söylendi haziran sonu gibi bekliyorum nasıl gidiyor hamilelik😊
Efebilal Kubraoguzhan çok şükür canım kalça ağırlarım fazla oluyo magneZyum kullanıyorum hastane çantamı hazırladım Sayılır ufak tefek eksiklerim var o kadar benim ikinci bebeğim olucak bi oğlum var 3.5 yaşında Buda kız olucak 😍