Bernazumra Ravza123 evet canım biraz yürüdüm mü aynı ağrı bende de oluyo doktoruma sordum normal dedi kasık yürüdükçe kasiliyo dedi son 3 ayımız inşallah. Tekmeler nasıl sende bu aralar baya sertleşti benimki çok hareketli bi kaç gündür
Ravza123 Bernazumra evet gün geçtikçe daha sert belirgin oluyor canım inş sağ saglim alırız kucağımiza hastanelere gitmekten bıktım
Kubar Ayse33 rabbim nasip ederse doktorumuz son kontrolde temmuz 11 dedi 🤣🤣benim tontonlaşmam dışında herşey yolunda
Oykubrkn HakanNeeAkgz ay ben daha doktora sormadım otomatik hesaplamada 5 temmuz çıkıyor hadi hayırlısı bakalım canım ☺
CananOnay 8 temmuz inşallah 🙏 ama yaklaştıkça 1-2 gün oynayabilir dedi doktor ☺ geceleri uykuya dalamıyorum ve bacak krampları dışında bi sıkıntımız yok 😄
Zemuda Bizimde 6 temmuz. Ama sanki önce gelecekmiş gibi hissediyorum. Gece krampları ve ara sıra gelen ağrılar dışımda bi şikayetimiz yok çok şükür 🎊🎉💃
tubatayfun 30 temmuz normalde ikiz oldu icin 16-17 temmuz ama dahada erken gelir dedi doktorum bakalim nezaman kucagima alacam bebislerimi 😍
Kekmez 27 temmuz benim son gün doktor temmuz ortalarından itibaren bekleyin dedi daha hiç bir alışverişini yapmadık 26+2 deyim hayırlısı
Incitanesi Domatesimm ya biraz gec oldu ama mesajinizi yeni gordum gercekten kotu denk gelms bende gurbetteym ahh ahh anlayabiliyorum allah hepimizin yardimcisi olsun 😊😊
B8use Ayse33 22 temmuz simdilik beklemedeyiz cok merak ediyorum dogum.nasil olacak hastaneye yetişebilecekmiyim en cok bebegi dusunuyorum tabi nasil olacal eve gelince ne olcak felan 😁😁
Ayse33 B8use o heyecanlar bende de var hazirliklar dogum hepsi hepsi heyecanli. En merak ettigimde oglusum 😊
rf17 ben de 28+1deyim. şimdiye kadar iyi gidiyodum da ellerim ayaklarım şişmeye uyuşmaya başladı. biraz fazla kilo aldım onun da etkisi var sanırım, hem boy kısa hem kilo olunca bodur bişey oluyo insan yuvarlanıp gidiyorum işte😂
Ayse33 rf17 bol yuruyus ve bol su tuket canim. Havalar isinmaya basladi ödem olusumu daha da artacak. Ayakta cok kalmamaya calis. Firsat buldugun zamanlarda hemen uzan. 😊