ArzuCilasun Haftamdayım, burun tıkanıklığı, kabızlık ve kramplara ek olarak asıl sorunum genital bölgeme batma oluyor. Özellikle yürüyüş yaptığımda. Bunu yaşayan var mı?
deletedmom04 ArzuCilasun sey bebeginizin tekmeleri gibek deliginizin ust tarafinda beliriyor mu? Benim hep karnımın altinda göbek deliğimin hizasını geçmedi hiç. Yukarı kaburga mide kismima. Sizin de öyle mi
ArzuCilasun deletedmom04 benim genelde yukarıda hissediyorum, göğüslere yakın ama o tekme mi yumruk mu bilmiyorum. Hareketler her an her yerde, ama çoğunlukla yukarıda
Efebilal Kubraoguzhan çok şükür canım kalça ağırlarım fazla oluyo magneZyum kullanıyorum hastane çantamı hazırladım Sayılır ufak tefek eksiklerim var o kadar benim ikinci bebeğim olucak bi oğlum var 3.5 yaşında Buda kız olucak 😍
Busedoruk curcun neden ki 😊 valla ne guzel bahanem olur ben sana dunyanin en guzel hediyesini verdim derdim 😂
merry8y bende bugün 28+0 oldum 1400 gr 42 cm ama dr erken olabilir vs demedi 20 temmuz görünüyor sat a göre ☺ bebek aşağıda kasık ağrılarım oluyor😖
Arasinannesi Ayse33 16 temmuz - 8 ağustos diye bi aralık verildi. Önümüz de ki ay daha net bi tarih alırız belki🙂
Hatce Hamdos yok canim nolcak sanki 😄😄 ne utanması basit birşey yanlış anlamış olabilirsin insanlık hali😊😊
Merve1996 Bizimde 23 temmuz gözüküyor dogum Allahin izniyle yarin kontrole gidecez bende 1 ayi acti gormuyorum özledim kizimi 😊
Ayse33 Merve1996 allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin doya doya koklayalim sevelim evlatlarimizi