TunarinAnnesi Tugce1803 benim geçen hamilelikte gebe olduğun halde erken gebelik göstermedi ona güvenmiyorum
nevaMustafa TunarinAnnesi benimde aynı böyle çıktı erken gebelik testi yaptım çıkmadı yarın bat günüm inş hamikeyimdir biraz bana ümit verdin
zohreeeee TunarinAnnesi selam bendede oyle oldu 2gun once kaset testde pozitif silikdi yani ama bu sabah yaptim erken gebelik testinde negatif oldu sizde boyle yasamissiniz. Hamilemiydiniz?
Momof2child Salam Canim Sabah seher tekrarla INSALLAH BU DEFE VARDIR MENDE 2KECMSDI GORSENMEYECEK DEYERECEDE SILIKDI QAN VERMESEM BILMEZDM
TunarinAnnesi Sevdiss_17 Bahar2622 Gull2110 Eylulikraninannesi Gizemgizem25 SeydaHsn Tugce1803 gunesveguney rezhan Sevdiss_17 Dilkk kızlar bunu şimdi yaptım su içmeden https://imgyukle.com/i/CPLMhj
Eylulikraninannesi TunarinAnnesi umudunu kaybetme evet cokkk çok silik olada bilir olmayabilir ya yarın ilk odrarla yap yada koçanı tak koluna gidin acile kan verin 😊 herşeyin hayırlısı olsun canım inşallah gönlünden geçen olur
Gull2110 TunarinAnnesi benimde böyleydi adetime 9 gün varken çok şükür şu an 38 haftalık hamileyim bence var 😍😍😍
TunarinAnnesi Gull2110 kuzum maşallah size 🧿benim adetim 2 gün geçdi yumurtlamadan da 15 gün geçdi bakalım hayırlısı
Sevdiss_17 TunarinAnnesi bence yeni bir gebelik gibi sanki cunku test kurumadan cekmissin cunku kurudktan sonra hep cikiyo o cizgo ama seninki daha islakken cekilmis insallah sabaha daha net sonuc alirsin kuzum rabbim gonlunu sevindirsin
TunarinAnnesi Hayalist bugün bi ağri girdi ki kasığıma aha şuan Adet oldum dedim ıslak hisss etdim ama gitdim hiç bişey yok bide elimden ayağimdan sanki alev çıkıyor
Halimekinali123 TunarinAnnesi aaa canım vendede aynisi olmustu biliyomusun siddetli bir agri oluyo dedim kesin adet oldum bisilerde akiyodu gidiyodum bakiyidum yok ve 16 gun gecti ve test pozitif