TunarinAnnesi Sevdiss_17 Bahar2622 Gull2110 Eylulikraninannesi Gizemgizem25 SeydaHsn Tugce1803 gunesveguney rezhan Sevdiss_17 Dilkk kızlar bunu şimdi yaptım su içmeden https://imgyukle.com/i/CPLMhj
Poyraz_04 TunarinAnnesi Bal gibi de var işte 🙈 Görüyorum ben 😍 Umarım sağlıkla ilerler bu gebeliğin canım 🙏🏻
Merveokan TunarinAnnesi inşallah hamilesindir cunki seni sürekli takip ediyorum uzun suredirde yoktun cnm bu sefer sağlıklı bir şekilde gebelik gecirmeni diliyorum sana 🙏
SeydaHsn Bu sefer var görünüyo evet ilk damlattığn anda renk öyle dağılıyo bikaç dk da o dağınık renk yok oldysa bozuk değl gözünüz aydın :)
Babyy1S TunarinAnnesi bana test bozuk.gibi geldi cnku ikinci cizginin ustü var la yok arası pembe bir yogunluk olucakmış da bulaşmış gibi bence alırken 2 tane alın ikisinden birinden çıkar
Cansel76 TunarinAnnesi var var benim çok silikti ben görüyordum eşim görüyordu ama etrafımdakileer görmüyordu yok diyolardı ama çok şükür hamileyim tabi ben 10gün erken tutmuştum
Sevdiss_17 TunarinAnnesi kuzum hadi kuruyunca cek bide dagilsin o boya amacar gibi umut vermektende cok krokuyorum ama
ffckizannesi Ben her attığında gördüm çok silikte olsa var . İnş kanda da çıkar hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın