DerinAy Allah gönlüne göre verdi🙏🏻 Şimdi ben şüpheye düştüm çünkü benim kızın ultrason görüntüsü aynen böyle, ve doktor %90kız dedi. yoksa erkek miiii😳 Yarın kontrolümüz var🐠 Bakalım ne diyecek doktor🙏🏻
Hulya1212 Azracan ay vallahı sende aklımdan gecıyodun gıttımı acaba dıye rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah 🤲🏻😌
A_ys6604 Azracan Allah aşkına bu ultrason görüntülerinin bazıları neden böyle ben hiçbir şey görmüyorum valla
Azracan selin4141 işte canım o doktor kız deyince biz tekrar başka doktora gittik odan bu erkek kim kız der buna dedi
girl_boy_annesi Azracan yani gözü olan herkes onun erkek olduğunu anlar zaten hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı kucağınıza almak da nasip olur🤲🏻🤲🏻
Kiwi12 Azracan gözünüz aydın kuzum alışveriş başlasın ozaman🤣bizde bugün gittik muayeneye yine kız dedi eminmisiniz hocam ayrintilida gördüm pipi testis yakinlastrdi gsterdi dedim. Artık iyice baktı yok bu kız buna kim nasıl erkek der dedi yok işte boş burası dedi gösterdi eminmisiniz hocam kesinmi dedim alsiceris yapmıştım bende dedim ne diye yaptın dedi erkek deyince yaptım dedim. Sonra baya bakınca bizim ki sakliyormus meğer bacak bacak üste atıp saklamış tamam açtı gördüm pipiyi erkek kesin artık dedi🤣🤣
Azracan Kiwi12 Sağol canım ay seninkide saklamış ha baya baya🤣🤣🤣🤣benimki mal ortada ama doktor görmüyordu😬
Kiwi12 Azracan yok bizimki aşırı utangaç aşırı aşırı utangaç hep saklıyor özelde açıyor devlette kapatıyor🤣