Sedaca bana da bakarmısınız 🤣🙈 yanı erkek ama oyle bır yorum yapanlar var kı kız olma ıhtımalı var mı
Azracan Bahriye06 Canım 11 haftalıkta 24 haftaya kadar erkek biliyorduk 25 haftada başka bir doktor kız dedi
Deletedmom264 Azracan öbür doktor neye istinaden erkek dedi anlamadım sonuçta 25 haftadaki erkeğin pipisini görmemek için gözünü kapatmış olması falan gerekir 🤣
addie487 Haftama kadar hep erkek diyordu doktorum her hafta belki yanlıştır kızım olacaktır umuduyla gittim 😁 34 ten sonra her hafta çağırdı doktorum her hafta cinsiyeti erkek diye göstere göstere söyledi şimdi 37. Haftadayız artık kabul ediyorum erkek olduğunu sende de tam tersi sanırım 😁 alışverişimi bile mavi ağırlıklı yapmadım hep unisex yeşil sarı falan 😁 Her şey Allahtan nasip neyse o 🙏🏻
Bahriye06 Azracan aynı pipi resminden bendede var 16+6 haftada öğrendim ben de 24.haftaya kadar ultrasona her gittiğinizde erkek demişlermiydi
Azracan Bahriye06 evet canım her seferinde erkek dendi son 25 te başka bi doktor kız dedi biz şok olduk ama bugün gene gittim Başak doktor oda erkek dedi kim buna kız der dedi mal ortada dedi😀
sinber Azracan bu usg fotosu alttan görünümle çekilmiş canım ondan karışabiliyor benim doktorum da alttan yakaladı hep ama önden düz görene kdr bekledi erkek ama önden görmem lazım kordon da olabilir diyerek
Bahriye06 Mom10 ben 16+6 yı bekledim yanılma olmasın diye erken haftalarda yanılma oluyor Siz kaç haftalık sınız
Azracan Mom10 sorma canım ya bide biraz alışveriş yapmıştım ☺️Kesinleşti çok şükür sağlıkla gelsinler bebişlerimiz 🥰
Mom10 Bahriye06 biz 25 e girdik cok sukur ama 22 ye kadar gostermemisti detaylida doktor kiz dedi acikcasi bende gordum ama insan in icine suphe dusuyor burdakileri okuyunca 😅
Bahriye06 Mom10 ben inandım artık 16 +6 da vesveseden uzak duralım bir şeyi 40 kere söyleyince olurmuş 🤭😇
Zeynepkrt DerinAy bende aynı yorumu yapıcaktım doktorum hastalara genelde söylemeyiz ama biz cizgi sayarız tek cizgi erkek üç çizgi kız olur sonrada organ kapanır büyür filan demişti yatay üç tane cizgi var aslında koz olabilir dediği gibi☺️