Azracan Hulya1212 Hepimizde öyle diyorum canım ailece yarın haber veririm Bugün gitmeseydim bu doktora tekrardan gidelim başka bir doktora bugün eğitim için yarın başka bir doktora giderim
AybarsMomy Azracan ay ben şok oldum şuan nasıl kız diyor böyle fotomuz bizimde var erkek dendi detaylıda da erkek dedi ama 36+1 şuan herşeyi hazır korktum 😱
Azracan AybarsMomy Buda erkek benimde böyle canım ama bu doktor kızdiyor yarın başka doktora gidecem bu bilmiyor bence 11 haftadan beni bana erkek dedi şuan 25+3 olduk
Azracan Glshhrn Fatovebebegi Miniminikuss Tugcebartug S-e3506 Asparya Yildizim Csnsu Kiwi12 Tospikveannesi DerinAy Rabia95 Gaazell DerinAy Naren1 Hulya1212 AybarsMomy DerinAy girl_boy_annesi Gldn7 Zeyneptoprak girl_boy_annesi canlar öncelikle yorumlarınız için Allah razı olsun şimdi doktor dan geldim baktı baya bu erkek dedi hangi doktor buna kız diye bilir dedi mal meydanda 😂dedi ben gene tereddüteyim dedim renkli dende bakdı bak tehsisleri bile oluşmuş herşey gösterdi ve çok net gördükte ☺️Herşeyin hayırlısı artık
DerinAy Azracan bana da 12.haftada kız dedi doktor, kız çok istemiştim zaten. Cuma günü kontrolüm var doktor erkek diyecek diye ödüm patlıyor😂😂😂 cidden büyük şok cinsiyet yanılması☺️ Olsun ama ikisininde yeri başımızın üstü nasılsa♥️
girl_boy_annesi Azracan yuh yani o doktorun gözün de bi sorun var heralde çocuk bütün dünyaya benim pipim var diye bağırmış resmen😂
Azracan girl_boy_annesi dimi canım bazı arkadaşlar yazmış kız olabilir ama bu baya erkek ne bileyim yarın başka doktora soram
AybarsMomy Azracan aynen git bakalım Allah’ım şok resmen . Kız erkek ayırdığımızdan değil insan kendini ona göre alıştırıyo öyle seviyo karnını isminden odasına kıyafetine hazırlıyor . Haberlerini bekliyoruz
Zeyneptoprak Azracan pipi gibi görünüyor ama banada kız gibi geldi doktorum ayrıntılı farklarını anlatmıştı bana o çıkıntı kordon olabilir başka bi görüş daha alın bence
Azracan girl_boy_annesi evet önceki doktorum dedi tesisleri bile uluşmuş yani bilmiyorum artık yarın tekrar başka doktora giderim
Hulya1212 Azracan ay vallahı sende aklımdan gecıyodun gıttımı acaba dıye rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah 🤲🏻😌