Anneolmayahasret Happybsrn anaah ciddenmi kiz o kisinin test resmini gormemistim sonrasini hatirliyomda😳 guzel haber alir insallah😊😊 bitti canm ov. Testine basladim adet baslangicinda 11.gunum bugun🐣😳 ne zaman yumurtluycam bekliorum😂😂😂sen naptin nasil gidiyo
Happybsrn Anneolmayahasret bnm de adetimin 4.günü bi 3 gün de leke olur 🙄🙄 sonra. Ovulasyon yapacam bndee
Buselensi hulya_1919 ben 4 gün geçimce yapmıştım 4 gün geçtiğinde bile bu kadar net cıkmamıştı canım kesin var 🙏🙏
Beyzanuur hulya_1919 evet yanılma payı var bende yaptığımda ilk testte teki silik çizgi çıkmıştı sonra kan testi verdim çıkmadı
Feyza_d hulya_1919 benim adete 1 gün kala böyleydi ve kan 170 çıktı şuan 36 haftalığız inşallah sıkıntı olmaz hayırlı haberi alırsın 🙏
hulya_1919 Feyza_d insallah direk testi yapar yapmaz çıktı kan verdim bu kadar koyu çıkınca eğer ki bu test yanıltırsa almıcam bir daha
Happybsrn Anneolmayahasret isterdim ama sanmıyorum olsun yine sayarız beraber… Allah’ım inşallah nasip eder
hulya_1919 Miniik inş canim kan verdim beklemedeyim bende kan pıhtılaşması var öğrenir öğrenmez iğneye başlamam lazım
Dlndmr Evet arkadaslar o testi yapıp çift çizgi görüp sonradan kanda negatifi gören benim malasef🙁 bir teste güvenmeyin hele ki erken testlere. Kan en iyi sonucu gösterir şimdi hakkınızda hayırlısı olsun😇🧚🏼♀️
Dlndmr hulya_1919 hayır koyu değildi ama bariz belliydi çizgi. O erken testler faso boşver mis gibi kanını ver emin ol